Kanavat kesällä 2015

Kesällä 2015 leirin iltapäivissä on tarjolla yhdeksän kanavavaihtoehtoa. Samassa kanavassa vietetään koko leiri, joten valitse harkiten!

Bändi KANAVA TÄYNNÄ

Bändikanavassa tulet saamaan yksilöllistä opetusta omasta soittimestasi jonka lisäksi tulemme myös treenaamaan bändisoittamista ihan käytännössä. Bändikanavaan tullessasi odotamme että osaat oman soittimesi perusteet, eli täysin aloittelijoita emme valitettavasti ota bändikanavaan. Tähän kanavaan mahtuu vain kymmenen ensimmäiseksi ilmoittautunutta, joten ole nopea.

HIP HOP alkeet -  aloittelijoille tai alle vuoden harrastaneille.

Voit tulla kanavaan, vaikka et olisi tanssinut aikaisemmin.

Kanavassa tarvitset ISON vesipullon, isoimmat hip hop lökärisi, tanssikengät (mieluusti vaaleapohjaiset tennarit tai muut hip hoppiin soveltuvat kengät!) ja vaihtopaitoja!

HIP HOP jatko - jatkokanava

Kanavassa on luvassa uusia mageita muuveja, hikeä, kipeitä lihaksia sekä sairaan siisti koreografia! Kanava on alkeisjatko tason tanssijoille, eli jo perustason omaaville. Ota haaste vastaan ja tule kokemaan tanssin ilot sekä surut! (Tarvitset mukaan sopivat vaatteet, joissa on sinun on hyvä fiilis liikkua. Kengät jotka soveltuvat sisäkäyttöön ja myös polvisuojat, jos mahdollista.)

Kakkutehdas  KANAVA TÄYNNÄ

Juustokakku, kermakakku, kinuski, suklaa, marsipaani tai mansikka - näistä ja monista muista herkuista loihditaan kakkuja, keksejä, piiraita ja muuta herkullista ja kaunista. Tule mukaan oppimaan uutta ja herkuttelemaan yhdessä!

Kässäklubi KANAVA TÄYNNÄ

Koukulla virkaten, käsin tai koneella ommellen tai neuloen pienten asusteiden, korujen, kassien, korien, maton ym. valmistusta. Ota mukaan kotoa villalankaa, kangaspaloja, vanhat verhot, farkut, nappeja tai muuta mistä voisi syntyä jotain uutta. Omat sakset ja ison virkkuukoukun voi ottaa, jos on. Kauppaan ei tarvitse lähteä.

Sporttisekoilu KANAVA TÄYNNÄ

Lentopallo, jalkapallo, miksei vaikka ilmapallokin - ei ehkä yhtä aikaa, mutta vuorotellen ehdottomasti! Mikäli lajiin liittyy pallo, sitä voidaan pelata. Kanava toimii sekä ulkona että sisällä, joten soveltuvia varusteita kannattaa varata runsaasti.

Mukaan: ulkoiluun soveltuvat vaatteet, sisäpalloilukengät, vesipullo

Toimintatupa KANAVA TÄYNNÄ

Apua! Tulivuori purkautuu ja näpit on liman peitossa! Kuinka suuri on suuri kupla ja saako keitettyä kananmunaa pulloon? Tule puuhaamaan ja touhuamaan, tekemään kokeita, kokeilemaan, oivaltamaan ja opettelemaan uusia taitoja. Luvassa puuhastelua ja yllätyksiä laidasta laitaan.

Teatteri KANAVA TÄYNNÄ

Moka on lahja! Rampille mars! Teatterikanavassa heittäydytään teatteriin ja sen maailmaan, käsitteisiin ja hullutuksiin. Omaa sisäistä näyttelijää lähdetään etsimään niin näyttelijäntyön perusteiden, improvisaatiotekniikoiden kuin lyhyiden näytelmätekstinkin kautta. Luvassa on niin ammattilaisten kuin harrastajienkin käyttämiä harjoitteita, joista ei hauskuutta, naurua eikä oppimista puutu. Mukaan kannattaa tulla oli osallistuja sitten ensimmäistä kertaa mukana teatterihommissa tai jo kokenut konkari!

Tarvitset kanavaan: Rennot vaatteet jotka mahdollistavat liikkumisen ja lattialla möyrimisen.

Valokuvaus KANAVA TÄYNNÄ

Unohda kännykkä ja digijärkkäri kotiin ja tartu laatikkoon!

Kanavassa rakennetaan omat kamerat, opetellaan kuvaamaan niillä, tutustutaan hieman valokuvauksen alkuaikoihin sekä käydään pimiötyöskentelyn ja kuvankehittämisen alkeita. Kanavaan tarvitset mukaasi pelti- tai pahvilaatikon (tai useamman) sekä vaatteet, joiden likaantuminen tai tuhoutuminen ei haittaa.