Leiri-infoa

Missä, milloin, mihin hintaan?

JunnuDynis on 2001-2004 -syntyneille junnuille suunnattu kristillinen leiri.

Leiri järjestetään 23.-27.6. Järvenpäässä, Järvenpään Vapaaseurakunta Arkin ja Keudan koulurakennuksen tiloissa, Wartsilänkatu 8a ja 7.

Leirin hinta on 100€ huhtikuun aikana ilmoittauduttaessa, 1.5. alkaen hinta on 120€. Sisarusalennus -10€.

Leirin järjestävät Järvenpään vapaaseurakunta Arkki ja Suomen Vapaakirkon Nuoret ry. Mukana leiriä tekemässä ovat myös Espoon Vapaaseurakunta ja Majakka-seurakunta.

 

Ilmoittautuminen, maksaminen, peruminen

Leirille voidaan ottaa 120 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuminen avautuu 12.4. 

 

Leiri-ilmoittautumiseen tarvitaan

       A) leiriläisen henkilötiedot (sähköinen lomake)

       B) huoltajan allekirjoittama osallistumislupa (paperi, palautus joko postitse tai skannattuna/valokuvattuna sähköpostiin)

Huoltajan allekirjoitusta odotetaan 14vrk leiriläisen tietojen saapumisen jälkeen - jos osallistumislupaa ei tässä ajassa toimiteta, ilmoittautuminen poistuu listalta.

 

Leirin hinta määräytyy sähköisen ilmoittautumislomakkeen täyttämispäivän mukaan.

Kaikkien leiriläisten laskut sekä leirikirjeet lähetetään toukokuun lopussa, mutta huhtikuun aikana ilmoittautuneet tulevat saamaan leirin halvempaan hintaan.

 

Mikäli osallistuminen joudutaan perumaan, sen voi tehdä 14.6. asti ilman kuluja. 15.6. jälkeen tehdyistä peruutuksista palautamme osallistumismaksun vain lääkärin todistusta vastaan. 

 

Pääseekö kaverin kanssa samaan ryhmään, pääseekö tähän tiettyyn kanavaan, mitä pitikään ottaa mukaan?

Leirikirje, joka vastaa miltei kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin, lähetetään sähköpostitse kesäkuun alussa.

Jos kaveritoiveen kertoo jo ilmoittauduttaessa, samaan ryhmään pääseminen on erittäin todennäköistä. Myöhemmin tehtyjä toiveita toteutetaan toki mahdollisuuksien mukaan, mutta paras tapa varmistaa sama ryhmä kaverin kanssa on kertoa toiveesta heti ilmoittautuessa.

Kanavat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Tieto siitä, mahtuiko ykköstoiveena olleeseen kanavaan vai mennäänkö varasijalla olleeseen, tulee leirikirjeen mukana kesäkuun alussa.

 

Saapuminen ja lähteminen.

Leirille saavutaan tiistaina 15:30-16:30 välisenä aikana, ja leirin päätösjuhla alkaa lauantaina klo 11.00 - kotiinlähtö n. klo 13. Sekä saapuminen että lähteminen tapahtuu majoitusrakennuksena toimivan Keudan tiloissa, Wärtsilänkatu 7.

 

Kysyttävää?

Leirinjohtaja Tuomo Teiniranta, tuomo.teiniranta(at)svk.fi, 040 748 0944, vastaa mielellään lisäkysymyksiin. 

Ilmoittaumisia ja peruutuksia, kanava- ja kaveritoiveita koskevissa asioissa voit ottaa yhteyttä myös leirisihteeri Nana Kivimäkeen, nana.kivimaki(at)svk.fi, 040 7644 466