Kanavat kesällä 2017

 

Bändi
Bändikanavassa soitamme yhdessä ja harjoittelemme ylistyslauluja. On myös mahdollisuus esiintyä/johtaa ylistystä muulle leirille. Olisi hyvä, jos omaat perustaidot soittimellasi (esim muutama sointu tai peruskomppi riittää mainiosti). Kerro ilmoittautuessasi ykköstoive ja kakkostoive seuraavista soittimista: rummut, basso, sähköpiano/syntikka, kitara, laulu, cajon/perkussiot. Voit myös osallistua jollain muulla soittimella, jonka tuot mukanasi leirille. 

Geokätköily
Kiinnostaako moderni versio aarteenetsinnästä? Haluaisitko kokeilla geokätköilyä? Geokätköilyssä etsitään maastoon piilotettuja kätköjä älypuhelimen avulla. Kanavassa tutustutaan kätköilyn perusasioihin ja lähdetään etsimään lähiseudun kätköjä. Kätköretkelle et tarvitse mukaan muuta kuin lyijykynän ja mukavat kengät. 

Kakkutehdas - KANAVA TÄYNNÄ
Loihditaan kakkuja, keksejä, piiraita ja muuta herkullista ja kaunista omaksi ja kavereiden iloksi. Tule mukaan oppimaan uutta ja herkuttelemaan yhdessä! Kanavassa käytetään kotimaisia viljoja ja laktoosittomia maitotuotteita - voithan syödä niitä?
Mukaan: Oma kulho ja desimitta, jos kotoa löytyy irtopohjavuoka ja/tai sähkövatkain niin myös ne (ei tarvitse leirin tähden ostaa jos ei ole)

Jalkapallokanava
Jalkapalloa - eikä mitään muuta! Täyttä häkää maaliin vaan! Kenttänä hiekkakenttä, eli sinne sopivat varusteet kannattaa pakata mukaan.

Näpertelykanava
Näpertelykanavassa saat itse valita, mitä pieniä askarteluprojekteja toteutat. Valittavanasi on mm. sokerikuorinta-aine, ystävänauha, origami, mukin marmorointi, kirjanmerkki ja pieniä tuunaustöitä.

Multimediakanava
Videoita, valokuvia, ääntä - tarinoita leiriltä monella eri tavalla!

Sporttikanava - KANAVA TÄYNNÄ
Lentopallo, koripallo, joku muukin pallo kunhan ei jalkapallo, ehkä? Uusi päivä, uusi laji - varaudu siis erilaisiin peleihin! Kanavassa hikoilet varmasti, joten puhtaita vaatteita kannattaa varata runsaasti.

Tanssikanava
Kuvaus tulossa

Teatteri - KANAVA TÄYNNÄ
Moka on lahja! Rampille mars! Teatterikanavassa heittäydytään teatteriin ja sen maailmaan, käsitteisiin ja hullutuksiin. Omaa sisäistä näyttelijää lähdetään etsimään niin näyttelijäntyön perusteiden, improvisaatiotekniikoiden kuin lyhyiden näytelmätekstinkin kautta. Luvassa on niin ammattilaisten kuin harrastajienkin käyttämiä harjoitteita, joista ei hauskuutta, naurua eikä oppimista puutu. Mukaan kannattaa tulla oli osallistuja sitten ensimmäistä kertaa mukana teatterihommissa tai jo kokenut konkari!
Tarvitset kanavaan: Rennot vaatteet jotka mahdollistavat liikkumisen ja lattialla möyrimisen.