Lisäinfoa talven 2017 JunnuDyniksestä

Missä, milloin, mihin hintaan?

JunnuDynis on 2003-2006 -syntyneille junnuille suunnattu kristillinen leiri.

Leiri järjestetään 28.-31.12.2017 Lahdessa, Lahden Yhteiskoululla.

Leirin hinta on 95€.


Ilmoittautuminen, maksaminen, peruminen

Ilmoittautuminen avautuu marraskuussa. Koko leirimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. 

Mikäli osallistuminen joudutaan perumaan, sen voi tehdä 14.12. saakka peruutusmaksun 5€ hinnalla. 15.12. jälkeen tehdyistä peruutuksista palautamme osallistumismaksun vain lääkärintodistusta vastaan.


Pääseekö kaverin kanssa samaan ryhmään, pääseekö tähän tiettyyn kanavaan, mitä pitikään ottaa mukaan?

Leirikirje, joka vastaa näihin ja moniin muihinkin kysymyksiin, lähetetään sähköpostitse joulukuun alussa.

Jos kaveritoiveen kertoo jo ilmoittauduttaessa, samaan ryhmään pääseminen on erittäin todennäköistä. Myöhemmin tehtyjä toiveita toteutetaan toki mahdollisuuksien mukaan, mutta paras tapa varmistaa sama ryhmä kaverin kanssa on kertoa toiveesta heti ilmoittautuessa.

Kanavat täytetetään toiveiden mukaisesti. Tieto siitä, kumpaan toiveissa olleeseen kanavaan pääsee, tulee leirikirjeen mukana joulukuun alussa.

Kaikki leiriläiset osallistuvat kaikkeen ohjelmaan aikataulun mukaisesti. Puhelimen käyttö ei ole mahdollista minkään ohjatun toiminnan aikana - akuutissa hätätilassa vanhemmat saavat yhteyden lapseen leirin päivystyspuhelimen kautta.


Saapuminen ja lähteminen.

Leirille saavutaan torstaina klo 11-12 välisenä aikana, ja leirin päätösjuhla alkaa sunnuntaina klo 11.00 - kotiinlähtö n. klo 13. 


Kysyttävää?

Leirinjohtajat Anna Laakkonen, anna(a)tuikku.net, 045 6303507 ja Ullariina Mäntynen, ullariina(a)hotmail.com, 050 4102534 vastaavat mielellään lisäkysymyksiin. 

Ilmoittautumisia ja peruutuksia, kanava- ja kaveritoiveita koskevissa asioissa voit ottaa yhteyttä myös leirisihteeri Nana Kivimäkeen, nana.kivimaki(at)svk.fi, 040 7644 466