Kanavat uutena vuonna 2017

DIY-kanava

Oletko kyllästynyt asusteisiin jotka hajoavat hetkessä? Rohtuvatko huulesi helposti? Haluaisitko tehdä enemmän käsilläsi? Siinä tapauksessa tämä kanava on sinulle! Tässä kanavassa tehdään yhdessä huivit arm-knitting tekniikalla, väsäillään ihanat huulikuorinnat, tuunaillaan kangaskasseja sekä T-paitoja ym. mukavaa puuhastelua. Kaivele vaatekomeroasi ja ota halutessasi mukaan vanha T-paita uudistettavaksi. Tule löytämään sisäinen Puuha Petesi! 

Kakkutehdas

Loihditaan kakkuja, keksejä, piiraita ja muuta herkullista ja kaunista omaksi ja kavereiden iloksi. Tule mukaan oppimaan uutta ja herkuttelemaan yhdessä! Kanavassa käytetään kotimaisia viljoja ja laktoosittomia maitotuotteita - voithan syödä niitä?

Mukaan: Oma kulho ja desimitta, jos kotoa löytyy irtopohjavuoka ja/tai sähkövatkain niin myös ne (ei tarvitse leirin tähden ostaa jos ei ole)

Kaupunkiseikkailu

Lahti tutuksi! Tule kilpailemaan hauskassa aarteenetsinnässä ympäri kaupunkia! Tarvitset mukaan säähän sopivat ulkoiluvaatteet.

Sporttikanava

Lentopallo, jalkapallo, joku muukin pallo, ehkä? Uusi päivä, uusi laji - varaudu siis erilaisiin peleihin! Kanavassa hikoilet varmasti, joten puhtaita vaatteita kannattaa varata runsaasti.

Mukaan: sisäpelivarusteet, vesipullo

Taide- ja muotoilukanava

Oletko taiteilijasielu? Haluatko kokeilla jotain uutta? Tule mukaan tähän kanavaan taiteilemaan, skräppäilemään ja muotoilemaan yhdessä!

Tanssi

Tanssikanavassa on luvassa siistejä muuveja, parasta musiikkia, kipeitä lihaksia ja suuria tunteita. Kanava on tarkoitettu sekä tanssin aloittamista harkitseville että useamman vuoden tanssineille - kanavan aikana tullaan harjoittelemaan oman tason mukaisia osia esityksestä. Tyylilajina tällä kerralla on streettanssi.

Tarvitset mukaan tummat joustavat housut, löysän tumman t-paidan, suuren vesipullon - sisäkengätkin kannattaa ottaa, jos löytyy!

Teatteri 

Moka on lahja! Rampille mars! Teatterikanavassa heittäydytään teatteriin ja sen maailmaan, käsitteisiin ja hullutuksiin. Omaa sisäistä näyttelijää lähdetään etsimään niin näyttelijäntyön perusteiden, improvisaatiotekniikoiden kuin lyhyiden näytelmätekstinkin kautta. Luvassa on niin ammattilaisten kuin harrastajienkin käyttämiä harjoitteita, joista ei hauskuutta, naurua eikä oppimista puutu. Mukaan kannattaa tulla oli osallistuja sitten ensimmäistä kertaa mukana teatterihommissa tai jo kokenut konkari!

Tarvitset kanavaan: Rennot vaatteet jotka mahdollistavat liikkumisen ja lattialla möyrimisen.