Kanavat talvella 2015

junnudynis_netti.

Tällä kerralla JunnuDyniksellä on kahdeksan kanavaa, joista voit valita mieleisesi. Koko leiri ollaan yhdessä ja samassa kanavassa, eli valitse huolella!

Lue nämä kuvaukset läpi ja päätä, mihin kanavaan tahdot ilmoittautua! 

 

KOUKUTU KOUKUSTA!

Virkataan yhdessä: matonkuteesta isolla koukulla säilytyskori tai villalangasta henkarin päällys. Ohuesta langasta syntyy ketjusilmukoilla nappi- tai helmikaulakoru. Ota mukaan eri kokoisia virkkuukoukkuja jos sinulla on (lainaa vaikka mummolta). Lankaa ja trikookudettakin voi ottaa mukaan jos sattuu olemaan, mutta ei tarvitse ostamaan lähteä. 

 

NAPAKETTUKANAVA

Tämä kanava on tarkoitettu napa- ja cityketuille, jotka eivät pelkää luontoa. Vesangan luonnon kanssa pääsee tutustumaan myös ulkona yöpymisen kanssa ilman erityisempää kokemusta. Jotta toiminta pysyy hauskana, riittävät talvivarusteet tulee kuitenkin tuoda mukanaan. Ainakin talvimakuupussi, pakkasta, tuulta ja vettä kestävät kuorivaatteet, talvijalkineet, tilava reppu/pieni rinkka ja termospullo.

Kanavaa vetää sissilinjan RUK-koulutuksen käynyt Juhani Huuskonen.

 

SARJAKUVAKANAVA

Oletko kiinnostunut piirtämisestä, mutta idea tai tarina ei tahdo löytyä? Vai onko ideoita vaikka kuinka paljon, mutta et saa sitä iskevästi paperille? Tule hakemaan näkökulmia sarjakuvapajasta. Jokainen joka osaa pitää kynää kädessä osaa piirtää sarjakuvia.

Ohjaajaana Petri Pelkonen, Lampaiden selviytymisoppaan tekijä.

 

SPORTTISEKOILU 

Hankipalloa ja salibandyä - ei ehkä yhtä aikaa, mutta vuorotellen ehdottomasti! Mikäli lajiin liittyy pallo, sitä voidaan pelata. Kanava toimii sekä ulkona että sisällä, joten soveltuvia varusteita kannattaa varata runsaasti.

Mukaan: ulkoiluun soveltuvat vaatteet, sisäpeliasu, sisäpalloilukengät, vesipullo

 

TANSSIKANAVA 1 aloittelijoille tai alle vuoden harrastaneille.

Voit tulla kanavaan, vaikka et olisi tanssinut aikaisemmin.

Kanavassa tarvitset ISON vesipullon, isoimmat lökärisi, tanssikengät (mieluusti vaaleapohjaiset tennarit tai muut sisäkäyttöön soveltuvat kengät!) ja vaihtopaitoja!

 

TANSSIKANAVA 2 - jatkokanava

Tanssin jatkokanavassa on luvassa siistejä muuveja, parasta musiikkia, kipeitä lihaksia ja suuria tunteita Kanava on tarkoitettu yli vuoden hip hoppia harrastaneille tai vähintään pari vuotta muita lajeja tanssineille.

Kanavassa tarvitset ISON vesipullon, isoimmat hip hop lökärisi, tanssikengät (mieluusti vaaleapohjaiset tennarit tai muut hip hoppiin soveltuvat kengät!) ja vaihtopaitoja!

 

TEATTERIKANAVA

Moka on lahja! Rampille mars! Teatterikanavassa heittäydytään teatteriin ja sen maailmaan, käsitteisiin ja hullutuksiin. Omaa sisäistä näyttelijää lähdetään etsimään niin näyttelijäntyön perusteiden, improvisaatiotekniikoiden kuin lyhyiden näytelmätekstinkin kautta. Luvassa on niin ammattilaisten kuin harrastajienkin käyttämiä harjoitteita, joista ei hauskuutta, naurua eikä oppimista puutu. Mukaan kannattaa tulla oli osallistuja sitten ensimmäistä kertaa mukana teatterihommissa tai jo kokenut konkari!

Tarvitset kanavaan: Rennot vaatteet jotka mahdollistavat liikkumisen ja lattialla möyrimisen.

 

VALOKUVAUS

Unohda kännykkä ja digijärkkäri kotiin ja tartu laatikkoon!

Kanavassa rakennetaan omat kamerat, opetellaan kuvaamaan niillä, tutustutaan hieman valokuvauksen alkuaikoihin sekä käydään pimiötyöskentelyn ja kuvankehittämisen alkeita. Kanavaan tarvitset mukaasi pelti- tai pahvilaatikon (tai useamman) sekä vaatteet, joiden likaantuminen tai tuhoutuminen ei haittaa.