Nuoria jo 70 vuotta

Koti kuntoon

 

synttritVapaakirkon hallitus on haastanut seurakuntien vanhimmistot kutsumaan lapsityötä ja nuorisotyötä johtava tiimi/tiimit yhteiseen keskusteluun. Keskustelun teemana on:  Miten seurakuntana vaikutamme kannustavaan asenteeseen uutta sukupolvea kohtaan

Tarkoituksena on puhua rehellisesti seurakunnan nykytilasta, kartoittaa kehityskohteita sekä suunnitella käytännön toimenpiteitä, joilla kehitystä saadaan tapahtumaan.  

Lataa työskentelyohje.

Kerro meille seurakuntasi tuloksista TÄÄLLÄ!

Merkityksellinen Suomessa -kampanja

Torikuva hopeNyt on aika rikkoa raja-aitoja!

SVN on päättänyt ottaa vastaan Opetus- ja kulttuuriministeriön haasteen osallistua rakentamaan rasismista ja vihapuheesta vapaata Suomea järjestämällä ”Merkityksellinen Suomessa” -kampanjan. Kampanjan ideana on haastaa seurakuntia ja muita yhteisöjä ympäri Suomea ylittämään kulttuurien raja-aitoja rakentamalla yhteyttä eri tempauksien avulla. Jokaisella yksilöllä riippumatta kulttuuritaustastaan on oikeus kokea olevansa merkityksellinen Suomessa.

Lue lisääMerkityksellinen Suomessa -kampanja

Nuoria jo 70 vuotta -kiertue

vapislogo70 small

synttrit

Vapaakirkon lapsi- ja nuorisotyöjärjestön täyttäessä 70 vuotta, haluamme vierailla 70 seurakunnassa. Vierailijoina toimivat Vapaakirkon hallituksen ja johtoryhmän jäsenet, SVN:n toimihenkilöt, sekä iso joukko muita. Vierailijoina toimivat aikuinen yhdessä jonkun nuoren kanssa. Vierailut toteutetaan syys-lokakuun aikana vuonna 2017.

Vierailun tarkoituksena on pitää esillä näkyä uudesta Jumalaa rakastavasta sukupolvesta sekä nuorten äänen kuulemisesta seurakunnassa. Vierailijoita voi toki pyytää myös saarnaamaan jumalanpalveluksessa.

SVN koordinoi vierailuja ja tuottaa niihin tarvittavan materiaalin. Toivomme, että seurakunnat avaavat ovensa juhlavuoden vierailuille. Seurakuntiin ollaan yhteydessä tarkemmin kevään 2017 aikana.

#kolmevapismuistoa

JD rinkiTuhansiin sydämiin on jäänyt jälkiä Vapiksen lapsi- ja nuorisotyön tapahtumissa, leireillä, kerhoissa, pyhäkouluissa, Kids' Action Nighteissa, aktioissa, you name it!

Nuoria jo 70-vuotta juhlan kunniaksi keräämme kaikenlaisia muistoja Vapiksen lapsi- ja nuorisotyöstä. Muistoja voi jakaa sosiaaliseen mediaan käyttämällä tunnistetta #kolmevapismuistoa, lähettää Suomen Viikkolehteen, tai lähettää suoraan yhdistykseen sähköpostilla. 

Jaa rohkeasti omat parhaat muistosi ja ole tällä tavalla mukana Nuoria jo 70-vuotta juhlinnassa.