Vaellus2017

Luiro'17 -vaelluksella on nyt logo, juliste, flyereita ja tapahtumamerkki

luiro julisteet bu pien

Graafinen ulkoasu ja sommittelu on Christian Kivimäen ja Petri Kirin yhteistyötä. Julisteen taustassa näkyy kesäisen lapinvaeltamisen monia tapahtumia – kaikki nämä joitakin maisemia lukuunottamatta, on mahdollista kokea myös Luiro'17 -versovaelluksella ensi kesänä. Lähde mukaan ja kerää koko sarja :)

Lue lisää: Luiro'17 -vaelluksella on nyt logo, juliste, flyereita ja tapahtumamerkki

Luiro'17-perusreitit - päivitetty 1.4.2017

Päivitetty sisältämään Luiro'17 -aikataulu 31.3. tiedossa olevalla sisällöllä. Vain Aittajärveltä lähtevä perusreitti jätetty.

Vaelluksen aikataulu ja ohjelmasuunnitelmat rajaavat jonkin verran mahdollisia reittejä. Tässä jutussa on esitetty karkeasti ottaen suunnitellut päivämatka ja perusreitit Luirojärvelle ja takaisin sivilisaation pariin.

Lue lisää: Luiro'17-perusreitit - päivitetty 1.4.2017

Kuukauden vaelluskasvo - Antti

Antti Savolainen, Jyväskylän Versot

• Milloin olet käynyt ensimmäisen kerran lapissa vaeltamassa?
Ensimmäisen kerran kävin vaeltamassa pääsiäisenä 2014 UKK-puistossa. Viimeksi kävin vaeltamassa tänä kesänä (2016) heti ensimmäisellä lomaviikolla.

• Miksi käyt vaeltamassa?
Käyn vaeltamassa, sillä pidän luonnossa liikkumisesta, hienoista maisemista ja hyvästä seurassa.

Lue lisää: Kuukauden vaelluskasvo - Antti

Luiro'17-tiedote – marraskuu 2016

Versovaelluksella on nyt johtajat, ajankohta ja nimi – ja perusreitit. Christian Kivimäki ja Tuomas Luotola voivat iloisina kertoa, että kesän aikataulut ovat nyt varmistuneet ja Versovaellus Luiro’17 pidetään 19.–.27.7.2017. Tervetuloa mukaan!

Lue lisää: Luiro'17-tiedote – marraskuu 2016