Vaellus2017

Kuukauden vaelluskasvo - Lettu

 

Lea "Lettu" Hietanen, Helsingin Versoveikot ja -siskot ry.

• Milloin olet käynyt ensimmäisen kerran lapissa vaeltamassa?
Pääsin liittymään partioon vasta aikuisena, mutta kuten KoGi-leirillä totesimme, sellaisia aikuisia ei saa sitten lopettamaan ollenkaan. Eikä tarvitsekaan. Itsekin ihastuin alunperin juuri siihen, että partiossa oli kaikenikäisiä.

Kun olin päässyt lippukuntaan, jo pian sen jälkeen järjestettiin lippukuntavaellus, mutta minä en millään voinut kuvitella, että selviytyisin mistään niin vaativasta! Kun myöhemmin kerroin tästä joillekin partiokavereilleni, he heti tiesivät, että kyllä pärjäisin ja heidän kanssaan sitten läksin ekalle vaellukselleni Saariselälle joskus 1980-luvulla. Sen jälkeen olenkin käynyt vaeltamassa miltei poikkeuksetta joka kesä, myös nyt kesällä 2016 Kaldoaivin erämaassa.

Lue lisää: Kuukauden vaelluskasvo - Lettu

Mitä tietoa on vaelluksesta on vielä tulossa?

Markkinoinnin sisältö muodostuu matkan varrella, mutta jo nyt on tiedossa aiheita, joita on tässä artikkelissa listattu. Onko jokin seikka, josta haluat lisää tietoa tai paremman artikkelin? Tai haluatko jakaa omaa vaellustietouttasi tai lippukuntasi vaelluskulttuuria? Lähetä sähköpostia osoitteeseen versovaellus at gmail piste com tai kysy osoitteessa ask.fm/versovaellus2017

Lue lisää: Mitä tietoa on vaelluksesta on vielä tulossa?