Vaellus2017

Kuukauden vaelluskasvo - Petra

 

Petra Helin, Turun Versot

• Milloin olet käynyt ensimmäisen kerran lapissa vaeltamassa?
Mun eka vaellukseni:-) Vuonna 1986  Karhunkierroksella ja mun viimeisin vaellukseni...Karhunkierroksella 2016!  Tuli sitten juhlavuosi. Meinasin sanoa, että 20 vuotta vaelluksia tuli täyteen, mut niitä tulikin 30;-)

Ekalta vaellukselta muistan hajonneen rinkan, yhden tytön, joka uimaan mennessä päätyikin virran mukana vastarannalle, räntäsateen heinäkuussa ja sen että kylmissään ja väsyneinä keskeytettiin Juumaan, lämmiteltiin ja torkuttiin jonkun saunan pesuhuoneessa kun kämppiä ei ollut...Ja että isoilla pojilla oli eväänä kananmunia ja sisäfilepihviä, mutta pikkaisen keikahduksen jälkeen ne munat muuttui munakokkeliksi. Mutta muistan myöskin sen, että löytyi aina joku, joka korjas sen rikkimenneen rinkan, kantoi liian painavat makuupussit ja pystytti teltan kun meillä pienillä vartiolaisilla oli liian kylmä ja nälkä...

Lue lisää: Kuukauden vaelluskasvo - Petra

Mitä/Mikä on Versovaellus 2017?

Versovaellus 2017 on

  • n. viikon mittainen (lähtö-paluu etelästä) tunturivaellus

  • 19-26.7.2017

  • UK-kansallispuistossa

  • Vaelletaan 4-10 hlö ryhmissä

  • Tavoitteena on saada mukaan noin bussilastillinen yli 2004 tai myöhemmin syntyneitä versopartiolaisia ympäri Suomen

  • antaa kaikille halukkaille matalan kynnyksen osallistumismahdollisuus Suomen parhaimpiin vaellusmaastoihin.

  • Myös versojen perheenjäsenet ja kaverit ovat tervetulleita.

  • Osallistumismaksu sisältää matkat, vaelluksen ruoat ja saunan vaelluksen jälkeen.
  • Ennakkoilmoittaudu täällä – mukaanlähtö varmistetaan erikseen

 

28.11.16 - päivitetty ajankohta ja lisätty linkki ennakkoilmoittautumiseen

Versovaellus 2017-tiedote – syyskuu 2016

Lähdetään versoporukalla Lappiin!

Tällä sivulla tiedotetaan Versovaellus 2017-tapahtumasta. Edellisestä versojen yhteisestä vaelluksesta on jo aikaa. Yhdessä vaeltamisen perinteitä ja nyt toteutettavan vaelluksen raameja selvennetään kuukausittain aina heinäkuuhun 2017 asti aikana näillä tiedotussivuilla. Jos lippukunnassasi on vaellusperinteitä kuulisimme ja kertoisimme niistä mieluusti kaikille. Lähetä mailia versovaellus at gmail piste com.

Tiedotuksessa esitetään "kovan faktan", kuten aikataulujen, lähtijätilanteen ja hintojen, lisäksi myös mielenkiintoista tietoa vaeltamisesta ja vaeltamiseen valmistautumisesta. Seuraa sivua ja ottakaa jokin aihe käsittelyyn vaikkapa ikakausiryhmänne kokoontumisessa.

Ennakkoilmoittautua voit jo nyt täyttämällä ilmoittautumiskyselyn. Kun tapahtuman ajankohta ja osallistumismaksu vahvistetaan voit päättää varsinaisesta ilmoittautumisesta maksamalla varausmaksun. Ilmoittautumiseen kuuluu kesätyötakuu eli voit huoletta maksetut maksut palautetaan kesätyösopimusta tai -todistusta vastaan, jossa käy ilmi, että työtä on vaelluksen toteutumisajankohtana.

Versovaellukselle on perustettu myös ask.fm -profiili/sivu. Pääset sinne tästä linkistä. Voit kysyä mitä tahansa vaellukseen liittyvää ja kysymykseesi vastataan pikimmiten