Kantokilta

Kantokiltaraati kokoontui 24.8.2011

kantokiltalogo

Versopartiolaisten Kantokillan eli vanhojen sekä nykyisten versojohtajien ja tukijoiden kiltaraati kokoontui 24.8.2011 Hämeenlinnassa. Paikalla oli liki kaikki raadin jäsenet. Kokoontumisessa käsiteltiin Kantokillan roolia Navigaattori2012-versosuurleirillä ja mm. millä tavalla Kantokilta toteuttaa tehtäväänsä versoperinteiden siirtämisessä nuoremmille sukupolville ja versopartiolaisuuden tietoisuuden kasvattamisessa.

Lue lisää: Kantokiltaraati kokoontui 24.8.2011

Myös Kantokilta Versopäivillä Sauvossa 9.-11.9.2011

kantokiltalogo

Kantokiltalaiset tapaavat Versopäivillä ja paraikaa suunnittelu etenee oman kokoontumisen osalta. Kokontumisen ajankohta sovitetaan niin, ettei se men pahasti muun ohjelman kanssa päällekkäin. Tarkka aika tulee myös tähän ja tiedotetaan jäsenille, kun kiltaraati on sen päättänyt. Aiheena on Kantokillan tehtävät Navigaattori2012-versosuurleirillä ensi kesänä.

Versojen Kantokilta perustettiin 20.3.2010

 kantokiltalogo

Vuonna 2010 Versojen Hiljaisilla Päivillä Kauhavalla 20.3.2010 perustettiin Versopartiotyön tukemiseksi Kantokilta, jonka tehtävänä on tukea versopartiotyötä monella tavoin. Tapahtumassa valittiin ensimmäinen kiltaraati ja hyväksyttiin killalle säännöt (pdf).

Kiltaraatiin kuuluvat tällä hetkellä esnimmäisen versojaadin aikana

  • Aake Huurresalo, Hämeen Haka-Versot, kiltamestari
  • Lea Hietanen, Helsingin Versoveikot ja -siskot, kiltakirjuri
  • Lea Mäki, Kauhavan Eräversot
  • Timo Saarinen, Lahden Versot
  • Jorma Terävä, Tampereen Versot
  • versosihteeri ulkopuolisena sihteerinä

Ensimmäiset jäsenet lyötiin Helsingin kesäjuhlilla 2010 ja seuraavat Versopäivillä Mustilassa syyskuussa 2010.

Jäseneksi voi hakea jokainen versopartotyön ystävä, joka haluaa noudattaa KIllan periaatteita. Jäseneksi haluavat ottavat yhteyttä kiltakirjuriin tai versosihteeriin, jotka huolehtivat jatkotoimista.

 

Alakategoriat