Versot ennakkotietoja

Saksan partiomatkan ilmoittautuminen aukeaa 20.2.2020

yhteislogo versot vapis pdf-partio 600x200

Versojen yhteinen partiomatka Saksaan aukeaa torstaina 20.2.2020 johonkin aikaan päivästä.

Tälle sivulle päivittyvät tiedot esitteeseen ja myöhemmin infokirjeisiin.

 

Hiljaiset Päivät pe 3.4 - su 5.4.2020 (linkki nettisivulle!)

versologo-musta-pieniEspoon Leppäversot järjestävät vuoden 2020 Hiljaiset Päivät Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry:n Kiljavan leirikeskuksessa Märkiönjärven rannalla Hyvinkään kaupungin alueella perjantai-illasta 3.4. sunnuntai-iltapäivään 5.4.2020. Huomaa uudet päivämäärät!

Virallinen katuosoite on Vihtilammintie 45, 05200 Rajamäki. 

Tapahtumalla on omat nettisivut ja ilmoittautuminen tehdään sitä kautta: https://www.hp20.fi/

Siellä ovat mm. ilmoittautumisohjeet, varusteluettelot, tapahtumakirjeet. 

Verso-ROK 2 Kiponniemessä 17.-19.4.2020

versologo-musta-pieni

ROK2-koulutus Kiponniemessä pe 17.4. - su 19.4.2020 (UUSI AJANKOHTA!)

Versojen ROK-koulutukset siirtyvät huhtikuuhun lippukuntien toiveesta ja versokäräjien päätöksen mukaisesti. 

NYT KEVÄÄLLÄ 2020 JÄRJESTETÄÄN VAIN ROK2, johon voi osallistua ennen ROK1'tä (ei ole väliä järjestyksellä). 

- pe-la -yö sisätiloissa

- la-su -yö puolijoukkueteltassa kaminalämmityksellä 

- osa koulutuksista sisällä, osa ulkona 

täytä lomake  (tulossa) 

ja lähettämällä se Arille sähköpostissa viimeistään su 22.3.2020 klo 12 (ilmoittautuminen muuttuu silloin sitovaksi),

niin saat seuraavan viikon alussa kurssikirjeen, jossa on varusteluettelo 

Huhtikuussa 2021 järjestetään ROK0 ja ROK1, huhtikuussa 2022 ROK0 ja ROK2, ... 

Katso koulutuksen sisällöt: LINKKI

* * *

 

VERSOVAELLUS 6.6. - 14.6.2020 - ILMOITTAUDU!

Versovaellus 2020 toteutetaan tällä kertaa Pallas-Yllästunturin kansallispuistossa siten, että vaellus alkaa Hetasta (Enontekiön kirjonkylästä) venematkalla varsinaisen vaellusreitin alkuun. Perusreittinä on karkeasti Hetta - Pyhäkeron tupa - Tappuri - Hannukuru - Nammalakuru - Pallaskota - Jerissuvanto. Vaellusvartiot voivat räätälöidä omaa kulkemistaan.  Majoitus joko omissa teltoissa tai riippukeinuissa. Reitti on helppokulkuista ja päivämatkat on sovitettu 12-vuotiaille sopivaksi: retki sopiva ensimmäiseksi kunnon vaellukselle, jossa ei ole eksymisen vaaraa, mutta jossa ollaan pääosa ajasta oikeassa tunturiluonnossa. 

Vaelluksen hinta on 230€, jos tulee omilla kyydeillä, saa 100€ alennuksen. Ilmoittautuminen aukeaa tammikuussa 2020. Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan 100€ etumaksu, joka on osa osallistumismaksua. 

Tesivaellus Evolla ke 20.5. - helatorstai 21.5. ainakin niille, jotka eivät ole vaeltaneet aikaisemmin (ei sisälly osanottomaksuun). Hyvä mahdollisuus testata välineitä, joilla lähtee itse vaellukselle. 

Lue lisää: VERSOVAELLUS 6.6. - 14.6.2020 - ILMOITTAUDU!

VERSOSIHTEERIN HAKUILMOITUS

VERSOLOGO TUMMVIHR 2010-11-03 1007 small2Suomen Vapaakirkon Nuoret ry (SVN) on Suomen Vapaakirkon (SVK) alainen kristillinen lapsi- ja nuorisotyöjärjestö. Versopartio on vapaakirkollista partiotoimintaa ja osa Suomen Partiolaisia. Etsimme määräaikaiseen työsuhteeseen

VERSOSIHTEERIÄ

Olet näkyjohtaja: Ylläpidät ja edistät versopartion näkyä lippukunnissa ja viet sitä seurakuntiin, joissa sitä ei vielä tehdä. 
Olet koordinaattori: Tuet paikallisten partiolippukuntien työtä sekä organisoit, kehität ja toteutat valtakunnallista versotyötä (hallinto, tapahtumat, koulutukset ja leirit) yhdessä partiotoimikunnan ja muiden vapaaehtoistyöntekijöiden kanssa.

Edellytämme sitoutumista SVK:n tunnustukseen ja SVN:n missioon, arvoihin ja strategiaan. Kuulut SVN:n tiimiin, jonka toimisto on Tampereella. Työsi sisältää matkustamista ja työaikasi on epätyypillistä. Tehtävän palkkaus perustuu osittain kannatusrenkaaseen, jonka keräämiseen tarjoamme koulutuksen. Palkkaus SVK:n suosituksen mukainen.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Tommi Koivunen, 050 3080843 tai tommi.koivunen(at)svk.fi.

Hakemukset 31.1.2020 mennessä osoitteeseen SVN ry, Sairaalankatu 5-7, 33100 Tampere tai tommi.koivunen(at)svk.fi. Liitä hakemukseen CV ilman liitteitä ja näkemyksesi siitä, miten toteuttaisit SVN:n toiminta-ajatusta versopartiotyössä.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Versopainotteinen PJPK - ei toistaiseksi

versologo-musta-pieni Versolippukunnat ovat toivoneet mahdollisuutta Partiojohtajan peruskoulutukseen, jossa on tuttuja Versoja kouluttamassa. Partiojohtajan peruskoulutus kuuluu partiopiirin järjestää ja niinpä yhteistyötä on tehty Järvi-Suomen Partiolaiset ry:n kanssa joka toinen vuosi (2015 ja 2017). Vuosittainen tai edes jokatoisvuotinen tarve versokentällä ei ole niin suuri, että saataisiin riittävästi koulutettavia omalle kurssille. 

Toistaiseksi ei versopainotteisia partiojohtajan peruskoulutuksia järjestetä kysynnän vähäisyyden takia. Koska kaikki partiopiirit järjestävät näitä kursseja, suositellaan, että siinä vaiheessa kun asia tulee ajankohtaiseksi, käy heti ko. koulutuksen oman partiopiirin järjestämänä.