Versot tapahtunutta

Versopäivien 2017 löytötavarat

versologo-musta-pieniVersopäiviltä jäi yllättävän vähän löytötavaroita tai sitten niitä ei ole osattu löytää. Ota yhteyttä versosihteeriin --> ari.kastepohjaNAUsvk.fi, jos tunnistat allaolevista kuvista omia tavaroitasi. Postimaksulla lähetämme ne Sinulle! (Spiderman-pallolaatikko onkin kuulemma tyhjä!)

Lue lisää: Versopäivien 2017 löytötavarat

Versopäivät olivat Teopoliksella 17.-19.3.2017

versologo-musta-pieniVersopäivät eli entiset Hiljaiset päivät pidettiin uudella nimellään ensimmäistä kertaa.

Sopivasti paikkana oli uusi vapaakirkkokeskus Teopolis Tampereella. Tapahtuma kokosi reilut 120 yli 10-vuotiasta versopartiolaista viikonlopuksi yhteen. Uuden keskuksen tilat sopivat hyvin tällaiselle tapahtumalle. Tapahtuman johtajana toimi partiotoimikunnan pääministeri Olli Puuri Kelo-Versoista. Taivaan Isä antoi aurinkoisen viikonlopun, jossa oli hyvä olla ulkona ulkoaktiviteeteissa, samoin Teopolis palveli hyvin osanottajia.

Lue lisää: Versopäivät olivat Teopoliksella 17.-19.3.2017

Versokisojen "Paluu menneisyyteen" 2016 tulokset

Paluu menneisyyteen -teemalla Kelo-Versojen järjestämät Versojen partiotaitokilpailut kisattiin Kouvolan lähellä Pöljön metsissä. Kisanjohtaja Valtteri Sillanpään apuna hääri 40-päinen järjestäjäjoukko. Tehtävien suunnitteluun oli käytetty paljon aikaa samoinkuin toteutukseen. Kisat olivat samalla paikallisen partiopiirin syyskisat. Sää suosi tapahtumaa, vain lauantaiaamupäivällä ravakat sadekuurot kastelivat kisaajat perusteellisesti.

RuHa-sarjan (18+ vanhin kisaaja) voitti "Juhalla oli muuta menoo" -vartio, jonka jäsenet olivat Espoosta, Helsingistä, Lahdesta ja Turusta. SiPu-sarjan (vanhin jäsen 14-18 -vuotias) voitti Koirat-vartio Jyväskylästä sekä OrVi-sarjan (vanhin kisaaja 12-15) voitti TurHa-vartio Turusta.

Lue lisää: Versokisojen "Paluu menneisyyteen" 2016 tulokset

Ari Kastepohjalle Versojen kultainen ansiomerkki

2016 Ari kultainenVersosihteeri Ari Kastepohjalle ojennettiin versojen kultainen ansiomerkki itsenäisyyspäivänä Jyväskylän partiojumalanpalveluksen yhteydessä. Kultainen ansiomerkki voidaan myöntää vuosikymmeniä ansiokkaasti ja esimerkillisesti toimineelle aktiiviselle partiojohtajalle, joka tunnetaan myös partiopersoonallisuutena.

Ja sitähän Ari on, partiopersoonallisuus, jonka tuntevat niin lapset kuin aikuisetkin. Arin partiotaival on jatkunut jo vuosikymmeniä, ensin harrastuksena, myöhemmin myös työssään versosihteerinä. Valtakunnallista versojen tapahtumaa, jossa Ari ei olisi ollut taustavoimissa, taitaa saada hakea aika kauas historiaan. (Ja tähänkin kohtaan tilastoja ja järjestelmällisyyttä arvostavalla Arilla olisi varmasti antaa tarkka vuosiluku.)

Kiitos Ari panoksestasi versojen hyväksi ja lämpimät onnittelut!

Kuvassa Ari Kastepohja, Christian Kivimäki, Tommi Koivunen, Kati Larkkonen. Kuva: Tarja Sovijärvi