Versot tapahtunutta

Ari Kastepohjalle Versojen kultainen ansiomerkki

2016 Ari kultainenVersosihteeri Ari Kastepohjalle ojennettiin versojen kultainen ansiomerkki itsenäisyyspäivänä Jyväskylän partiojumalanpalveluksen yhteydessä. Kultainen ansiomerkki voidaan myöntää vuosikymmeniä ansiokkaasti ja esimerkillisesti toimineelle aktiiviselle partiojohtajalle, joka tunnetaan myös partiopersoonallisuutena.

Ja sitähän Ari on, partiopersoonallisuus, jonka tuntevat niin lapset kuin aikuisetkin. Arin partiotaival on jatkunut jo vuosikymmeniä, ensin harrastuksena, myöhemmin myös työssään versosihteerinä. Valtakunnallista versojen tapahtumaa, jossa Ari ei olisi ollut taustavoimissa, taitaa saada hakea aika kauas historiaan. (Ja tähänkin kohtaan tilastoja ja järjestelmällisyyttä arvostavalla Arilla olisi varmasti antaa tarkka vuosiluku.)

Kiitos Ari panoksestasi versojen hyväksi ja lämpimät onnittelut!

Kuvassa Ari Kastepohja, Christian Kivimäki, Tommi Koivunen, Kati Larkkonen. Kuva: Tarja Sovijärvi

HAASTE VERSOILLE 15.11.2015 MENNESSÄ!


Verso-kangasmerkki halk 70mmVersojen partiotoimikunta kokoontui 23.-25.10.2015  ja pohti ensi kevään Hiljaisia Päiviä ja miten tapahtumaa pitäisi kehittää.
Käytkö katsomassa pyynnön youtubesta linkistä -->  https://youtu.be/fy0GBHbldX0
HAASTAMME KUTAKIN VERSORYHMÄÄ OTTAMAAN ASIAN PUHEEKSI RYHMÄKOKOUKSESSAAN JA IDEOIMAAN TÄRKEIMMÄT ASIAT TALTEEN! Ehdithän lähettää ryhmäsi ehdotukset / omat ehdotukseksi ja ajatuksesi sähköpostiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 15.11.2015 mennessä! Kaikkien palautteet on tervetullutta niin ryhmien kuin yksittäisten Versojen!
KIITOKSET VAIVANNÄÖSTÄSI!

Tarpojahartauksia -vihkonen julkistettu 19.9.2015

KANSI WEB 2

Versokäräjillä julkistettiin Vapaakirkon Kristillisen kasvatuksen työryhmän kokoama 70 hartauden Tarpojahartauksia -vihkonen. Vihkossa on yksi hartaus jokaiseen koloiltaan kahden ensimmäisen tarpojavuoden ajaksi. Materiaali on ladattavissa suoraan www.vapis.fi-sivun resurssipankista.

Versopäivät pidettiin Helsingissä 19.-20.9.2015

Helsingin Versoveikot ja -siskot isännöi tämänvuotisia Versopäiviä Helsingin Vapaakirkossa. Tapahtumaan osallistui  nelisenkymmentä versopartiojohtajaa ympäri Suomea. Tapahtuman puitteiksi oli luotu Vapismatkojen järjestämä versopartiojohtajien seuramatka Helsinkiin. Matkaa luotsasi ko. matkatoimiston pääopas Katri Hietanen.

DSC 2158 web vapis-matkalogo

kuva 1   Vapis-matkojen logo

Lue lisää: Versopäivät pidettiin Helsingissä 19.-20.9.2015