HopeNet 2017

Hopenet2017-julisteV5-page-001

HopeNet 2017, vuoden paras lapsi- ja nuorisotyön konferenssi, järjestetään Teopoliksessa, Tampereella 6.-8.1.2017. Aloitamme perjantaina klo 15 ja lähdemme kotimatkalle sunnuntaina klo 15 - välissä tapahtuvat asiat selviävät ohjelmasta.

2017 HopeNet päivien teemana on rohkeus. Haluamme elää elämää, joka on rohkeaa sen kaikilla osa-alueilla. Siksi päätimme lähteä rohkeasti uudistamaan myös tapahtumaa. Tänä vuonna suurin osa oppimisesta tapahtuu kolmessa streamissa, joissa sukelletaan syvälle valittuun teemaan. Koko joukolla kohtaamme toisemme iltatilaisuuksissa, joissa saamme rakentua Raamatun äärellä ja ylistää Jumalaa.

Streamit

Opettajana/ohjaajana olet avainasemassa herättämässä lasten ja nuorten oppimisenhalua. Oppimisstreamissa löydät omaan opetustehtävääsi uusia työkaluja ja menetelmiä, mutta sukellat myös niiden taakse pohtimaan, miten innostetaan lapsia ja nuoria oppimaan. Streamiin ovat tervetulleita kaikki opettajat ja ohjaajat, veditpä sitten pyhäkoulua, varkkiryhmää tai nuorten tilaisuuksia. Jos vasta etsit tehtävääsi olet erityisen tervetullut.

Paikkoja jäljellä oppimisstreamissa 16

Kaikki riippuu johtajuudesta. Mitä tahansa teetkään seurakunnassa tai sen ulkopuolella, olet esikuvana ja vaikutat ympärilläsi oleviin. Johtajuusstreamissa kehityt johtajana askeleen verran ja löydät työkaluja omaan johtajuushaasteeseesi. Voit osallistua olipa tehtäväsi projektin, pienryhmän tai toimintamuodon johtaminen. Jos vasta etsit tehtävääsi olet erityisen tervetullut.

Paikkoja jäljellä johtajuusstreamissa 19

Kenen missiota toteutat elämässäsi? Minun, sinun, meidän vai Hänen? Missiostreamissa pääset sukeltamaan maailman mahtavimman mission ytimeen, löydät tapoja sen toteuttamiseen omassa elämässäsi sekä keinoja muidenkin innostamiseen. Striimiin ovat tervetulleita niin maailmanmatkaajat kuin peräkylien porukat; kaikki ne, joita kiinnostaa Jumalan valtakunnan leviäminen lähellä ja kauempana. Tervetuloa myös omaa paikkaansa Jumalan missiossa etsivät!

Paikkoja jäljellä missiostreamissa 21

---

Haastamme seurakuntia tulemaan jälleen tiimiensä kanssa mukaan. Näin hyvät jutut ovat yhteisiä heti alusta alkaen! 

Ilmoittautuminen päättyi 20.12.2016 

 

Hinnat:

 

hinta 30.9. saakka    hinta 30.11. saakka    hinta 20.12. saakka

Täysi ylläpito (ohjelma + ruoka + majoitus)

77,- 93,50 110,-
Kaikki mitä päivisin tapahtuu (ohjelma + ruoka)    49,- 59,50 70,-
Vain ohjelma, koko viikonloppu 40,- 40,- 40,-
Vain lauantain ohjelma 35,- 35,- 35,-

P.S. Vain lauantaiksi tuleminen ei ole ollenkaan hyvä idea. Perjantaina tehdään yhdessä valintoja, jotka suuntaavat koko viikonloppua. Ja kukapa haluaisi antaa toisten valita puolestaan, kun voisi itsekin vaikuttaa? ;)