Kanavat kesällä 2018

Geokätköily
Geokätkö-kanavassa tutustutaan kätköilyyn. Aluksi selvitetään, mistä oikein on kyse ja sitten päästään itse toimeen, etsimään kätköjä. Liikumme kävellen Opinmäen koulun lähiympäristössä ja etsimme kätköjä yhdessä. Olet tervetullut mukaan, olitpa sitten löytänyt ennen leirille tuloasi nolla tai sata kätköä. Kanavassa etsimme pääasiassa samoja kätköjä kuin viime vuonna, mutta toki viime vuonnakin mukana olleet ovat tervetulleita uusintakierrokselle! Mukaan kanavaan tarvitset mukavat kengät, säänmukaiset vaatteet sekä uteliasta mieltä!

Ilmaisutaidon kanava
Ilmaisutaidonkanavassa heittäydymme maailmaan, jossa saa leikkiä, hassutella, kokeilla erilaisia tunteita ja hypätä satujen maailmaan. Teemme tätä kaikkea teatteriharjoitusten, improvisaation ja draamatarinoiden avulla. Kanavan tarkoitus ei ole tuottaa valmista ohjelmaa tai näytelmiä, vaan pitää hauskaa yhdessä irrottelemalla rooleistamme sekä käyttämällä mielikuvitustamme ja luovuuttamme yhdessä.

Lauletaan
Lauletaan! -kanavassa käydään läpi äänenkäytön perusasioita, avataan ääntä ja harjoitellaan sekä lauletaan yhdessä lauluja. Kuorokanava myös esiintyy leirin aikana yhdessä leirin bändin kanssa.

Media
Mediakanavassa tänä vuonna paneudutaan median livetuotantoon. Kanavassa opit käyttämään tietokoneohjelmia, joilla mediaa esitetään junnudynikselläkin valkokankaalle ja pääset kehittämään luovuuttasi digitaalisessa ympäristössä. Tämän lisäksi mahdollisesti pääset kokeilemaan taitojasi käytännössä leirin aamu tai iltatulaisuuksissa. Tervetuloa mukaan!

Luovaa leikkiä langoilla
Kanavassa tehdään ystävänauhoja erilaisillä solmutekniikoilla, neulotaan oma sterssipallo ja virkataan minikukkaro. Tervetuloa näpertelemään!

Puukkopaja

Veistämme Puukkopajassa valmiiksi taottuun terään kahvan. Kahva tulee sopimaan täydellisesti juuri sinun käteesi, onhan se omatekemäsi ;-D. Puukkopajaan mahtuu 10 tarkalla korvalla ja veistoinnolla varustettua henkilöä  

Sportti
--kuvaus tulossa--

Teatterikanava
Moka on lahja! Rampille mars! Teatterikanavassa heittäydytään teatteriin ja sen maailmaan, käsitteisiin ja hullutuksiin. Omaa sisäistä näyttelijää lähdetään etsimään niin näyttelijäntyön perusteiden, improvisaatiotekniikoiden kuin lyhyiden näytelmätekstinkin kautta. Luvassa on niin ammattilaisten kuin harrastajienkin käyttämiä harjoitteita, joista ei hauskuutta, naurua eikä oppimista puutu. Mukaan kannattaa tulla oli osallistuja sitten ensimmäistä kertaa mukana teatterihommissa tai jo kokenut konkari!
Tarvitset kanavaan: Rennot vaatteet jotka mahdollistavat liikkumisen ja lattialla möyrimisen.

Tanssikanava
Tanssikanavasssa opitaan uusia mageita muuveja, street tanssi-tekniikoita sekä opetellaan hukea hip hop/street-tanssi. Luvassa on vaihdikasta menoa, hikeä ja tanssin iloa. Kanava sopii vasta alkajalle ja jo pidempään tanssineelle. Tervetuloa mukaan, vaikka et olisi ikinä ennen kokeillut tanssimista! Kanava sopii mainiosti sekä pojille että tytöille. Varaathan mukaasi vesipullon sekä vaatteet, joissa voit hikoilla. Myös tanssikengät, vaikka tennarit kannattaa ottaa mukaan.

Tuunaus- ja kuviskanava
Tule tuunaamaan voiveitsi, lusikka ja kynäpurkki sekä näpertelemään vanhasta kirjasta vaikka siili tai keijutalo. Lisäksi sinun on mahdollista tehdä mm. koruja, hiilipiirustusta ja sokerimaalausta.