Kanavat talvella 2017

HÄRÖILYKANAVA - TÄYNNÄ

Kujeilu, pilailu, hassuttelu. Elämän parhaimpia asioita, joita tulee tehtyä liian harvoin. Nyt on korkea aika tehdä asialle jotain. Häröilykanavassa on luvassa hulvatonta sekoilua maan ja taivaan väliltä. Miten ritsat ja lautaset sopivat yhteen? Entä trollface-naamarit ja makaronit? Tule ottamaan selvää, kun teemme kaikkea sitä, mitä kotona ei saa tehdä. Tämä on tilaisuutesi kokea kaikkien aikojen ensimmäinen häröilykanava!
Mukaan tarvitset vain heittäytymiskykyä sekä pohjatonta huumorintajua!

KUOROKANAVA

Tervetuloa laulamaan yhdessä ja pitämään hauskaa! Tämä kanava sopii kaikille, olit sitten laulanut ennen kuin opit kävelemään tai vaikket olisikaan mutta sinua kiinnostaisi oppia. Mukaan tarvitset oman, iloisen itsesi.

KAKKUKANAVA

Loihditaan kakkuja, keksejä, piiraita ja muuta herkullista ja kaunista omaksi ja kavereiden iloksi. Tule mukaan oppimaan uutta ja herkuttelemaan yhdessä! Kanavassa käytetään kotimaisia viljoja ja laktoosittomia maitotuotteita - voithan syödä niitä?
Jos kotoa löytyy irtopohjavuoka niin ota se mukaan (ei tarvitse leirin tähden ostaa jos ei ole)

TAIDEKANAVA

Taidekanavassa luodaan taidetta! Kokeillaan erilaisia tuttuja ja uusia tekniikoita ja tapoja ilmaista itseään maalaamalla, piirtämällä, leikkaamalla ja liimaamalla, tusseilla, liiduilla, hillellä ja vaikka millä muulla! Ennen kaikkea taidekanavassa pidetään hauskaa porukalla ja nautitaan hengähdystauosta luovan tekemisen parissa. Tärkeintä ei ole taidot vaan kokeilu ja pieni rajojen ylittämisen riemu! Omia tarvikkeita kannattaa ottaa mukaan jos sellaisia omistaa, eli vesivärit, puuvärit, muut maalit liidut saa kaikki ottaa mukaan, ja siveltimiäkin voi tuoda.

TANSSIKANAVA

Tanssikanavassa hurjastellaan tanssin ja kaikenlaisen kehonliikkeen parissa tutkien painovoimaa, heittäytymistä, hullutusta ja hiukan fyysisen teatterin elementtejäkin! Tuntivarusteiksi riittävät riittävät liikkumiseen soveltuvat vaatteet, iso vesipullo ja reipas mieli. Tämän lisäksi esiintymisvaatetukseksi valkoinen t-paita sekä tummat liikkumisen mahdollistavat housut.

TEATTERIKANAVA -TÄYNNÄ

Moka on lahja! Rampille mars! Teatterikanavassa heittäydytään teatteriin ja sen maailmaan, käsitteisiin ja hullutuksiin. Omaa sisäistä näyttelijää lähdetään etsimään niin näyttelijäntyön perusteiden, improvisaatiotekniikoiden kuin lyhyiden näytelmätekstinkin kautta. Luvassa on niin ammattilaisten kuin harrastajienkin käyttämiä harjoitteita, joista ei hauskuutta, naurua eikä oppimista puutu. Mukaan kannattaa tulla oli osallistuja sitten ensimmäistä kertaa mukana teatterihommissa tai jo kokenut konkari!
Tarvitset kanavaan: Rennot vaatteet jotka mahdollistavat liikkumisen ja lattialla möyrimisen.

SPORTTIKANAVA

Lentopallo, jalkapallo, joku muukin pallo, ehkä? Uusi päivä, uusi laji - varaudu siis erilaisiin peleihin! Kanavassa hikoilet varmasti, joten puhtaita vaatteita kannattaa varata runsaasti. Mukaan: sisäpelivarusteet, vesipullo