Leiri- ja tapahtumakoordinaattori valittu

minna-webSVN ry haluaa vahvistaa leiri- ja tapahtumatoimintaansa ensi vuoden aikana, ja sitä koordinoimaan on palkattu Minna Koivukoski 15.8. alkavaan, vuoden mittaiseen, osa-aikaiseen työsuhteeseen. Minna kertoo itsestään seuraavaa: 

"Olen Minna Koivukoski ja asun tällä hetkellä Jyväskylässä mieheni ja kahden lapsemme kanssa.  Ammatiltani olen muusikko ja musiikkikasvattaja ja näiden lisäksi minulla on kokemusta mm. seurakuntatyöstä ja erilaisten tapahtumien järjestämisestä. Olen toiminut tuottajana mm. Vapaakirkon kesäjuhlilla ja ollut GLS:n (Global Leadership Summit) koordinaattorina Suomessa.

Tykkään kovasti olla organisoimassa ja järjestämässä erilaisia tapahtumia yhdessä muiden kanssa. Tapahtumien ja leirien järjestäminen on välillä todella yksityiskohtaista ja vaatii monen ihmisen panoksen ja onkin hienoa, kun yhteisvoimin saadaan jokin tapahtuma onnistumaan! Uskon, että parasta tässä koordinaattorin työssä tulee olemaan juurikin eri tiimien kanssa työskenteleminen.

Haaveilen siitä, että SVN:n tapahtumat ja leirit olisivat (jatkossakin) merkittäviä sekä osallistujille että tekijöille: parhaimmillaan leirin tai tapahtuman positiiviset vaikutukset voivat olla yksilöiden (ja yhteisöjen) elämässä todella kauaskantoisia! Mielestäni tämä näkökulma on tärkeä leiriä tai tapahtumaa järjestettäessä."

 Kuva: Eerik Salonen