Luiro'17-tiedote – huhtikuu 2017

Luiro17 logo pien

Hei hyvät versovaeltajat!

 

Versovaellus ei  toteudu aivan suunnitellussa muodossaan. Ennakkotietoa -sivulla oleva Luiro’17 -artikkeli on nyt päivitetty ajantasalle sisältämään tiedot osallistumismaksusta ja siihen kuuluvasta sisällöstä, ilmoittautumisesta sekä loppukevään aikataulusta.

 

Tässä huhtikuun ensimmäisessä tiedotteessa on kerrottu muutoksista. Huhtikuussa tullaan julkaisemaan lisää tiedotteita ainakin ilmoittautumisen päättyessä sekä staabin 22.4. pitämän palaverin jälkeen.

 

Kiinnostusta osoittaneita ennakkoilmoittautumisia on tullut vajaan puolen vuoden aikana 17 henkilöltä. Tämä ei valitettavasti kanna niin pitkälle, että voisimme hankkia tilausajokuljetuksen. Hintatavoitetta ei olisi silloin saavutettu. Olemme kuitenkin valmiit järjestämään Luiro’17-versovaelluksen julkisen liikenteen yhteydellä. Tämä tarkoittaa Eskelisen Lapinlinjat Oy:n matkailupikavuoroa Helsinki-Lahti-Jyväskylä-Saariselkä. Versoille on tiedusteltu ryhmälipputarjous ja varaamme osallistuville Versoille lähekkäin olevat paikat linja-autoon.

Julkisen liikenteen käytön myötä vaelluksen aikataulua joudutaan muuttamaan aikataulun mukaiseksi siten että lähtö on pari päivää myöhemmin. Lähtö tapahtuu Etelä-Suomesta pe 21.7. iltana/la 22.7. aamuyöstä ( ja paluu takaisin su 30.7. aamuyöstä) Myös vaelluksen perusreitti muuttuu yhden vähentyneen vaelluspäivän vuoksi.
 

Tärkeimmät muutokset:

  1. Vaelluksen uusi ajankohta on pe 21.- su 30.7.2017
  2. Vaelluksen hinnaksi muodostui 290 € sisältäen matkat ja vaelluspäivien itse valmistettavat muonat, lisäksi tarvitset jonkin verran rahaa matkustuspäivien eväiden hankkimiseksi. Myös tapahtumamerkki kuuluu hintaan.
  3. Kuljemme Eskelisen matkailupikavuorolla joka lähtee Helsingistä pe 21.7. klo 22.15, Lahdesta 23.59 ja Jyväskylässä 3.30. Perillä Saariselällä la 22.7. siirrymme tilausajolla Aittajärvelle, jossa leiriydymme ja vietämme yön. Varsinainen taivallus alkaa aamulla su 23.7. Aittajärveltä lähtemällä säästämme yhden vaelluspäivän ja ehdimme takaisin kotiin lähtevään pikavuoroon la 29.7. klo 14.00 Kiilopäältä.
  4. Osallistujien vaeltama reitti on yhdensuuntainen kaikille: Aittajärvi-Luirojärvi(leiri)-Kiilopää, ks. päivitetty perusreittijuttu täällä – pienet variaatiot reitissä mahdollisia (niistä päätetään 22.4. staabin palaveripäivässä).

 

Ilmoittautuminen astuu voimaan ja sitoo kumpaakin osapuolta kun seuraavat toteutuvat:

  • Hyväksyt muuttuneen ajankohdan.
  • Ilmoittautumislomake on täytetty (joko ennakkoilmoittautumisvaiheessa tai nyt)
  • Tapahtuman ennakkomaksu (50 %) on maksettu lähettämämme laskun mukaisesti lippukuntasi tai SVN ry:n tilille 9.4. mennessä

Muistattehan, että 9.4. ilmoittautuminen sulkeutuu ja mukaan pääsee enää vaellusryhmänjohtajien kautta.