Luiro'17-tiedote – helmikuu 2017

Luiro17 logo pien

 

Hei kaikki Versovaeltamisesta kiinnostuneet – tässä helmikuun tietoja!

Jännitys tiivistyy ainakin täällä järjestäjien suunnalla, sillä ennakkolmoittautumisaikaa Luiro’17 vaellukselle on enää alle kaksi kuukautta ja varsinaista ilmoittautumisaikaakin pari viikkoa tämän päälle. Jos olet kiinnostunut - käy täyttämässä ennakkoilmoittautumislomake! Sitovan ilmoittautumisen kysymme  1.-9.4.2017.

 

Vaelluksen perustiedot löytyvät edelleen ja jatkossakin tästä jutusta.

 

***

 

Tammikuussa kiinnostuksensa ilmoittaneiden joukko kasvoi kahdella - tervetuloa E.J. ja A.S. :) Toivottavasti saat E.J. toivomiasi vaelluskavereita mukaan! Edelleen omista lähtijätiedusteluistamme huolimatta pyydämme kaikkia kiinnostuneita kertomaan kiinnostuksestaan ennakkoilmoittatumis-menettelyllä. Se tuottaa meille parhaiten tietoa vaelluksen toteuttamiseksi. Myöhemmin tuleviin ilmoittautumisiin jää vähemmän aikaa reagoida!

 

Vaellusartikkelit alkavat vähenemään kevään edetessä ja tiedotus siirtyy vaeltamisen tunnelmien ja valmistelun esittelystä käytännön ilmoittautumisten ohjeistamiseen. Vanhat jutut toki säilyvät saatavilla.

 

Helmikuussa ilmestyy yksi artikkelin säästä. Säätä on aiemminkin sivuttu ainakin tässä, tässä ja tässä jutussa. Nyt tulevassa jutussa neuvotaan ehkä enemmän käytännön tasolla mitä milloinkin ja kullakin säällä kannattaa tehdä, jotta vaellus sujuisi mahdollisimman mukavasti. Vaelluskasvoja esittelemme joka kuukausi ja jopa useamminkin mikäli suinkin haastateltavia saamme haalittua. Vinkkaa sopivaa henkilö tai vastaa itse sähköpostiosoitteeseen versovaellus at gmail piste com

 

Bussiselvittelyt ovat edenneet hyvin ja selvittelyjen seurauksena meillä valmiudet päättää alustava kuljetustapa heti 31.3. kun ennakkoilmoittautuminen päättyy. Tämän myötä myös kustannukset saadaan selville ja voimme alkaa tarjoamaan reissua kiinteään hintaan.Välittömästi huhtikuussa lähteekin kysymykset kiinnostuksensa ilmoittaneilta ovatko he tällä hinnalla halukkaat lähtemään.

 

Karkeasti arvioiden uskallamme tarjota omaa yhteisbussikuljetusta jos kiinnostuneita on vähintään 30 henkilöä. Muussa tapauksessa joudumme toteuttamaan retken julkisella liikenteellä ja osallistujien henkilöautoilla. Jälkimmäisellä vaihtoehdolla tulee olemaan vaikutusta myös reittimahdollisuuksiin.

 

Samaan aikaan varsinaisten ilmoittautumiskyselyiden yhteydessä pyörähtävät käyntiin myös vaellusryhmien johtajille tarkoitetun suunnittelupäivän valmistelut. Tilaisuudessa tulee jonkin verran tietoa meiltä tapahtumanjohtajilta ryhmänjohtajille, mutta pääpaino tulee olemaan yhteisessä reittien, ruokien, aikataulujen ja varusteiden sopimisessa sekä erityisesti siinä miten yhdessä luomme versomaisen retkeilytapahtuman kaikille osallistujille!

***

Lippukuntiin on lähtenyt tammikuussa toimintaohjeistus ja aikataulu kevättä varten - siinä on hyviä rajapyykkejä, joita noudattamalla olet oikeaan aikaan liikkeellä!