Luiro'17-tiedote – maaliskuu 2017

Luiro17 logo pien

 

Maaliskuun tiedote tulee tässä! Viimeiset ohjeet ennakkoilmoittautumiseen…

 

Vaelluksen perustiedot löytyvät edelleen ja jatkossakin tästä jutusta.

 

Ainakin Etelä-Suomessa aurinko on jo vääjäämättömästi sulattamassa teitä ja tienpenkkoja. Lapissa vastaavia kelejä saadaan odottaa varmaankin huhtikuun lopulle saakka. Luultavasti myös Luiro’17-vaelluksen aikaankin löydämme tunturista lunta, jonka avulla etevimmät voivat yrittää jopa jäätelön tekoa vaelluksella! Varsinainen säätilanne jää kuitenkin todettavaksi lähempänä ja silloinkin on muistettava, että säätilanne tunturissa vaihtelee!

 

 

Luiro’17 suunnittelussa ei ole ollut suuria virstanpylväitä helmikuun aikana. Olemme edenneet alkuperäisen aikataulun mukaisesti, joskin pieniä tiedusteluita on tehty isoimmissa lippukunnissa lähtijöistä ja tunnelmista vaelluksen suhteen. Ennakkoilmoittautuneiden joukko kasvoi helmikuun aikana 3 henkilöllä, tervetuloa I.K, S.T ja T.T :) Tulossa on huippureissu - kysykää kaikki vielä kaverinnekin mukaan :)

 

***

 

Versovaelluksesta voi kysyä Versopäivillä 17-19.3. Versosihteeriltä, joka vastaa parhaan tiedon mukaan. Vaelluksen johtajat eivät tule Versopäiville, mutta pyrimme järjestämään jonkinlaisen videotervehdyksen johonkin yhteiseen tilaisuuteen!

 

***

 

Siitäkin huolimatta, että joku erehtyy luulemaan seuraavia lauseita kaiuksi aiemmista niin, muistutamme vielä että…

 

Ennakkoilmoittautuminen päättyy maaliskuun lopulla. Käy lisäämässä kiinnostuksenosoituksesi osoitteessa http://bit.ly/2gzMFLW%20. Kuten todettua, se ei sido sinua vielä mihinkään, mutta antaa järjestäjille arvokasta tietoa siitä millaisia osallistujia olisi tulossa mukaan ja osaamme arvioida järjestämisedellytyksiä paremmin.

 

Jos olet ennakkoilmoittautunut on sinun myös nopeaa jättää varsinainen ilmoittautuminen kun 1.4. julkaistaan tapahtuman osallistumismaksu. Tällöin lähtee varsinainen ilmoittautumiskysely kaikille ennakkoilmoittautujille.

 

Ellet ole ennakkoilmoittautunut maaliskuun loppuun mennessä on osallistumisesi kiinni omasta aktiivisuudestasi. Varsinainen ilmoittautumisaika on lyhyehkö 1.4.-9.4. Aikavälin jälkeen ilmoittautuminen suljetaan ja mukaan pääsee kunkin vaellusryhmänjohtajan harkinnan mukaan. Tämä siksi, että vaellusryhmien oma suunnittelu käynnistyy 21.4. ja kaikilla ryhmien jäsenillä tulee olemaan ennakkovalmisteluissa omat tehtävänsä.


Hoida siis ilmoittautumisesi kuntoon ajallaan jotta vuoden paras versovaellus ei mene sivu suun!

 

Aurinkoista kevättä kaikille!