Luiro'17 -vaelluksella on nyt logo, juliste, flyereita ja tapahtumamerkki

 Tulosta 

luiro julisteet bu pien

Graafinen ulkoasu ja sommittelu on Christian Kivimäen ja Petri Kirin yhteistyötä. Julisteen taustassa näkyy kesäisen lapinvaeltamisen monia tapahtumia – kaikki nämä joitakin maisemia lukuunottamatta, on mahdollista kokea myös Luiro'17 -versovaelluksella ensi kesänä. Lähde mukaan ja kerää koko sarja :)

Julisteen taustakuvien kuvaajia ovat: Ari Kastepohja, Christian Kivimäki, Tuomas Luotola, Hanne Kivimäki, Eero Kauppinen ja Soile Järvinen. Julisteen ja flyereiden QR-koodit vievät vaelluksen kotisivulle ja ilmoittautumislomakkeeseen. Niitä tai niiden yhteydessä pienellä esitettyjä bit.ly -osoitteita voi hyödyntää myös lippukunnan markkinoinnissa.

Lippukuntiin, joissa on ollut toimintaa kuluneena vuotena lähtee julisteista ja flyereistä paperiversiot postitse tiistaina 13.12. torstaina 15.12. yhteistyössä versosihteerin kanssa. Mainosmateriaalit ovat saatavilla tämän jutun lopussa olevista materiaalilinkeistä.

Luiro'17 -logossa on kuvattuna UK-puistossa sijaitsevien Lupukkapäiden tunturialueen huiput. Kyseinen tunturialue on nähtävissä tulevalta leirialueeltamme.

Flyeriin puolestaan on tiivistetty kaikista oleellisin tieto vaelluksesta väritettyyn logoon yhdistettynä, jotta mainos- ja huomioarvo on saatu vietyä huippuunsa. Tällä sivulla jaettava tiedosto on tarkoittettu tulostettavaksi kaksipuoleisena ja leikattavaksi oikeaan kokoonsa. Ennen askartelua huomioi kuitenkin, että lippukuntiin toimitetaan riittävä määrä valmiiksi leikattuja flyereita, jotka jaetaan kohderyhmälle ja kaikille kiinnostuneille – lisää postitetaan tarvittaessa lippukuntapostien yhteydessä. Kysy lippukuntasi johtajilta ellet ole flyeriäsi vielä saanut!

Saatavilla on myös tapahtumamerkin mallikuva ja tapahtuman yksinkertaistettu logo, joita voi hyödyntää esimerkiksi lippukunnan kotisivuilla tai uutiskirjeissä oheisia html-koodinpätkiä kopioimalla. Tai voit kopioida myös kuvan.

kuva latauslinkki tai koodiesimerkki
Juliste A3 (pdf)  lataa tästä (24 Mt) (Google Drive - linkki)
Flyer (pdf, 2 s)  lataa tästä (889 kt)
Flyer (pdf, 2 s, 2 × 4, A4)  lataa tästä (978 kt)

Luiro'17 mustavalkoinenlogo

Logo - mustavalkoinen

<a href="http://www.vapis.fi/Versot/Vaellukset"><img src="http://www.vapis.fi/images/stories/Versot/versokuvat/2017_Versovaellus/logot/Luiro17_logo_pien.png" alt="Luiro'17-versovaellus" width="300" height="144"/></a> 

Luiro'17 tapahtumamerkki

Luiro17 merkki pien

<a href="http://www.vapis.fi/Versot/Vaellukset"><img src="http://www.vapis.fi/images/stories/Versot/versokuvat/2017_Versovaellus/logot/Luiro17_merkki_pien.png" alt="Luiro'17-versovaellus" width="260" height="300"/></a> 

QR-koodi ilmoittaudu

Luiro'17 - ilmoittaudu

<a href="http://bit.ly/2gzMFLW"><img src="http://www.vapis.fi/images/stories/Versot/versokuvat/2017_Versovaellus/logot/QR_ilmo.png" alt="Luiro'17 -ilmoittaudu" width="199" height="199"/></a>

QR-koodi vaellusinfoa

Luiro'17 -vaellusinfoa

 <a href="http://bit.ly/2gZxMmQ"><img src="https://dl.dropboxusercontent.com/u/29947361/QR_info.png" alt="Luiro'17 -vaellusinfoa" width="199" height="199"/></a>

13.12.2016 korjattu versopostin lähettämisaikataulu
20.3.2017 korjattu dropbox-palvelun muutoksesta johtunee linkitysvirheet - päivitä mahdolliset html-upotetekstisi