LeMi ja Luiro'17 -tiimi järjestää vaellus- ja retkikuvakilpailun

Näytä meille muille versoille mikä on ollut mieleenpainuvin retki- tai vaellushetkesi. Kenties maisema, kahvitauko tai kaverikuva? Tai ehkä taiteellisesti kuvattu hyttysinvaasio, läpimärät varusteet tai rakkoja täynnä olevat jalat?

Sinä päätät – Versot arvioivat ja kuvaajat voivat voittaa mukavia tuotepalkintoja!

Lue siis säännöt ja osallistu!

Säännöt:

 1. Kuvien tulee olla itse ottamiasi tai muuten luomiasi eli sinulla on teoksen täydet tekijänoikeudet
 2. Sinulla on kuvassa tunnistettavasti esiintyvien henkilöiden lupa julkaista heidän kuvansa
 3. Kilpailuun osallistutaan julkaisemalla instagram tai facebook -sovelluksissa kuvan #luiro17 ja #versopartio ja #versovaellus hashtageillä (kaikki kolme) ke 15.3.2017 klo 23:59 mennessä
 4. SoMea käyttämättömät voivat osallistua lähettämällä kuvansa sähköpostitse versovaellus at gmail piste com -osoitteeseen, josta ne julkaistaan viikottain nimen tai aliaksen kanssa Versojen instagramissa.
 5. Kuvien aihe/teema/sisältö tulee liittyä omin voimin liikkumalla tapahtuvaan ulkoilmaelämään. Esimerkiksi kävellen, hiihtäen, meloen, soutaen, SUPaten jne. tapahtunut toiminta on ok. Järjestäjät pidättävät oikeuden karsia pois selvästi ei-sääntöjen mukaiset kuvat.
 6. Kuvaaja luovuttaa julkaisuoikeuden kuvaan LeMi:n ja Versojen toiminnassa
 7. Voit osallistua haluamallasi määrällä kuvia – kilpailuorganisaatio pidättää oikeuden rajata yhden osallistujan kuvamäärää jos koko kilpailun kuvien yhteismäärä ylittää 100 kpl
 8. Versopäivien osallistujat valitsevat parhaat kuvat la 18.3.2017 – kullakin osallistujalla on yksi ääni
 9. Kolme eniten ääniä saanutta kuvaa palkitaan Versopäivien iltaohjelmassa
 10. Järjestäjät palkitsevat lisäksi sopivaksi katsomansa määrän kuvia kunniamaininnalla

***

Palkinnot:

Palkintoja ei ole sidottu sijoitukseen. Ensimmäisen sijan voittanut saa valita palkintonsa ensimmäisenä, 2.sijalle päässyt toisena ja 3.sijalle päässyt kolmantena.

Palkintoina seuraavat tuote- ja "palveluseteli"-palkinnot

 • Retkipyyhe
 • Luiro'17 -vaelluksen muonat ilmaiseksi (maksat vain matkaosuudesta!)
 • Termosmuki
 • Toiveruokamenusi Luiro'17 leiripäivälle toteutettuna ja tarjoiltuna eli aamiainen, lounas, päivällinen juomineen. Ateriat valmistavat Luiro'17-johtajat toteuttamana niin hyvin kuin se on mahdollista ruokien säilyvyys huomioiden!
 • Pakastekuivattu parasta norjalaista laatua oleva REAL-retkiruokapussi

Siispä suuntaa retkelle kuvia näpsimään tai arkistoja kaivelemaan ja menneitä reissuja muistelemaan tai vielä parempi: molempia!