Nuorisotyökeräys 2020

2020keraysMinä luon uutta!

Tämän päivän lapset ja nuoret elävät monessa mielessä uudenlaisessa todellisuudessa. Suomi on muuttunut jälkikristilliseksi maaksi, jossa kristinusko nähdään korkeintaan osana kulttuurista perintöämme. Samalla kun koko maailma on tullut lähelle ja löytyy nyt alakoululaisenkin kännykästä, hengelliset totuudet ovat uudelle sukupolvelle yhä kaukaisempia.

Jumalan omina meitä ei kutsuta kauhisteluun tai lannistumiseen. Jumala on suuri ja hän tekee jatkuvasti työtä. Hänellä on omat suunnitelmansa juuri tätä aikaa ja Suomen lapsia ja nuoria varten.

Minä näen, että Jumala liikkeellä. Hän on nostamassa uutta lähetystyön aaltoa Suomesta kaikkiin kansoihin. Tämä on osa uutta globaalia liikehdintää – ympäri maailmaa uusi sukupolvi on alkanut ottaa yksinkertaisia kuuliaisuuden askeleita, jotta evankeliumi tulisi julistettua kaikille kansoille meidän sukupolvemme aikana. Näen myös, että Jumala on nostamassa Suomessa seurakuntien syttymisen aaltoa. Jumala kutsuu nuoria kokoaikaiseen hengelliseen työhön. Monet Jeesuksen sytyttämät sydämet on myös kutsuttu vaikuttamaan yliopistoihin, yritysmaailmaan, taiteen ja tieteen tekijöiksi – kaikkialle!

Vapaakirkossa tehdään pitkäjänteistä, mutta samalla uudistuvaa työtä uuden sukupolven parissa. Seurakunnissamme on tuhansia lapsia ja nuoria. Valtakunnalliset toiminnot kokoavat joka vuosi suuret joukot nuoria. Jumala on hän, joka kutsuu! Meidän tehtävämme on auttaa uutta sukupolvea nousemaan Jumalan nostamalle aallolle.

Rukoile. Investoi uuteen sukupolveen. Lahjoita Vapaakirkon lapsi- ja nuorisotyöhön! Osallistu keräykseen nyt tai liity kuukausilahjoittajaksi.

Tili: FI36 8000 1400 5513 97, Saaja: SVN ry, Viite: 50021
Mobilepay: 32224

Keräyslupa RA/2019/854, voimassa 3.1.20-2.1.22 suomessa, pl Ahvenanmaa. Käyttö kristilliseen lapsi- ja nuorisotyöhön.