Partiotoimikunta kokousti 7.2. ja 14.3.

versologo-musta-pieniVersojen partiotoimikunta (PTK) kokoontui Lempäälässä 7.2.2015 yhdessä SVN:n johtokunnan kanssa, jolloin vapaat osuudet oltiin yhdessä, mutta kokoustettiin erikseen paitsi yksi tunti, jolloin oltiin kaikki yhdessä ja jolloin käsiteltiin Versotrategiaa ja -näkyä. Johtokunta hyväksyi sen sen sillä huomautuksella, että kielenhuolto pitää tehdä ennen lopillista julkaisemista. Versosivulla on kuitenkin näkyvissä jo ennen kielenhuoltoa olevan versio.

 

PTK-sisakuva ilman Iskaa 2015-03-14 WEB

Kuva   Keskustelu käynnissä Verso15 Helpeen helistäjän tilanteesta - yksi jäsen oli partiokurssilla, muut kaikki paikalla

Partiotoimikunta kokoontui Himoksella 14.3.2015, jolloin pohdittiin partiotoimikunnan sisäistä työnjakoa niin, että kullekin jäsenelle olisi tulossa oma alueensa, jossa hän toimisi esittelijänä yhdessä toimihenkilön kanssa. Niinpä jatkossa voitaisiin jäseniä kutsua "ministereiksi"PTK:n puheenjohtajan ollessa "pääministeri" ja varapuheenjohtajan "varapääministeri" jne. Tavoitteena on, että syksyllä aukeavat PTK-paikat ovat kukin tietyn "ministerin" pestejä. Haussa kuvataan ko. pestin alue. Laaja keskustelu käytiin Versojen vuosikellosta ja siitä, mitä tapahtumia nykyisen kokoisella versokentällä on resursseja järjestää. Samoin valmisteltiin Hiljaisille Päiville esitystä PTK:n toiminnoista eli niistä asioista, joista PTK huolehtii. Juha Valta kertoi myös Verso15 Helpeen helistäjän eli ensi kesän versosuurleirin tilanteesta.

Seuraavassa lippukuntapostissa teidotetaan versolippukuntia ja suoraan niitä versojohtajia, jotka ovat toimittaneet sähköpostisosoitteensa versosihteerille lippukuntapostin sähköistä jakelulistaa varten.