Tulosta 

seurisslidehyppy

 

Kesän 2021 Seurikset

Valitettavasti poikkeukselliset olosuhteet vaikeuttavat tällä hetkellä leirien suunnittelua. Tästä syystä emme vielä ole täysin varmoja Seuristen paikasta tai ajankohdasta, emmekä voi vielä avata ilmoittautumista.

Mitä todennäköisimmin ainakin kaksi noin 40 hengen Seurisleiriä järjestetään Kiponniemessä 14.-25.6.2021. Laita ainakin nämä päivämäärät muistiin ensi kesää varten! Tutkimme mahdollisuuksia muihinkin ratkaisuihin ja tiedotamme niistä sinulle heti kun tiedämme.

Teemme ahkerasti työtä, jotta voisimme järjestää kaikille nuorille mahtavan leirikokemuksen ensi kesänä! Toivomme hyvää yhteistyötä sekä nuorten että huoltajien kanssa järjestelyihin ja muihin muutoksiin liittyen.

 

LATAA TÄSTÄ: Seuriskortti hukkuneen tilalle

 

 

 

 

 

HINTA

Kesän 2021 Seuristen budjetointi on työn alla. Ilmoitamme hinnat mahdollisimman pian.

 Leiriläisen  
osuus
  Seurakunnan  
osuus
 Kirkon 
  avustus  
 
  Yhteensä 
       

 SPONSOROINTI

 Monella perheellä leirimaksu on kynnys osallistumiselle.
Sinä voit auttaa vähävaraista perhettä maksamalla osan nuoren leirimaksusta.
Lahjoitetut rahat käytetään anomusten mukaan 100% leiriläisten leirimaksujen alentamiseen.
Jos haluat olla yrityssponsori (saada laskun), Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

seurissponsori50      seurissponsori150

 Voit anoa itsellesi leirisponsoria lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..
Kerro anomuksessasi lyhyesti tilanteestasi sekä paljonko pystyisit maksamaan leiristä itse.
Emme voi luvata, että kaikki halukkaat saavat sponsoritukea.

 

SEURIS SPECIAL 2022!

Seuriksilla järjestetään vuonna 2022 erityisen tuen tarpeessa oleville nuorille oma pienryhmä - Seuris-special.
Kaikki leiriläiset osallistuvat samaan yhteisohjelmaan, mutta pienryhmässä työskennellessä materiaali- ja ryhmätoiminta räätälöidään osallistujille sopivaksi.

Jos nuorellasi on erityistarpeita, ole ajoissa liikkeellä, mielellään jo leiriä edeltävänä vuonna: vapis(at)svk.fi tai vammaistyo(at)viadia.fi

Lataa Seuris-Special opas.

PERUUTUSEHDOT

Leirin peruutus ennen 30.4. - Palautetaan koko leirimaksu -25€ toimistomaksu
Leirin peruutus 30.4.-15.6. - Palautetaan puolet leirimaksusta.
Leirin peruutus 15.6. jälkeen. - Ei palautusta.

Sairastapauksissa lääkärintodistusta vastaan palautetaan leirimaksu -25€ toimistomaksu.

 

AIKAJANA (normaalioloissa)

Ilmoittautumisaika: 1.9.-29.2.
Isoshaku: 1.11.-29.2.
Isosvalinnat: Maaliskuun alku
Leirikirje 1: Maaliskuun puolivälissä
Isoskoulutus: Kesäkuun viikonloppu
Leirikirje 2: Kesäkuun alku
Seurislaisten ennakkotapaaminen kesäjuhlilla
SEURISLEIRI :)

 

MIKÄ ON SEURIS?

Vapaaseurakunnat järjestävät 15-vuotiaille nuorille seurakuntakoulun eli Seuriksen. Kaksitoista päivää kestäville leireille osallistuu yhteensä 130-150 nuorta kaikkialta Suomesta. Leirit järjestetään Kiponniemessä Jyväskylässä. Leirejä koordinoi Suomen Vapaakirkon Nuoret ry.

Leirillä opetetaan kristinuskon perusteita, paneudutaan nuorena olemisen ja elämisen kysymyksiin ja tutustutaan Raamattuun. Nuorille opetetaan myös seurakunnasta ja Suomen Vapaakirkosta. Oppitunneilla opettavat seurakuntien nuorisotyöntekijät ja nuorisotyön vastuulliset. Saat myös oman ryhmänjohtajan eli isosen, ja mahtavan oman ryhmän jonka kanssa toimia leirillä. Lisäksi leireillä on yhteysiltoja ja iltanuotioita. Yhteysilloissa rukoillaan, lauletaan ylistyslauluja ja kuullaan opettajien ja isosten omakohtaisia kokemuksia rukouksesta sekä uskonelämästä. Opetusmateriaalina käytetään Kohti Elämää-kirjaa (Päivä OY, 2009).


 Jos sinulla on liikuntarajoite, jokin vamma tai pitkäaikaissairaus, älä heti ajattele ettet pääse leirille. Leiri-ikäiset Vapaakirkon jäsenet saavat kutsukirjeen leirille.

Kaikki leirit ovat savuttomia ja päihteettömiä!

Leireillä otetaan valokuvia ja videoita joita SVN voi käyttää oman toimintansa markkinoinnissa ja tiedotuksessa.
Voit kieltää sinusta otettujen kuvien käytön ottamalla yhteyttä SVN ry:n toimistoon.

 

ISOSET

Seurakuntakouluissa tarvitaan suuri joukko ryhmänjohtajia eli isosia. Ryhmänjohtajaksi voi hakea jos omasta leiri-iästä on kulunut kaksi vuotta. Isoseksi voi hakea vaikka ei olisi käynyt itse Seurista. Isoshaku on avoinna 28.2. asti. Jokaisen valitun isosen on osallistuttava isoskoulutukseen kesäkuussa. Isoshaku on päättynyt vuoden 2020 osalta.

 

Tiedot rahankeräysluvasta

Poliisihallitus on myöntänyt Suomen Vapaakirkon nuoret ry:lle 11.10.2019 rahankeräysluvan RA/2019/854. Lupa on voimassa 3.1.2020– 2.1.2022 koko Suomessa Ahvenanmaata lukuunottamatta. Kerätyt varat käytetään vuosien 2020-2022 aikana kristilliseen lapsi- ja nuorisotyöhön, kristilliseen kasvatukseen, versopartiotoimintaan, leirien ja tapahtumien järjestämiseen, koulutukseen ja kansainvälisyyskasvatukseen.