Vapiksen tiimivalmennus 2022

tiimivalmennusweb

Seurakunnan tehtävä on muuttaa maailmaa. Mutta mikä on sinun seurakuntasi lapsi- tai nuorisotyön tiimin osuus tässä Jumalan missiossa? Me tahdomme kulkea tiimisi kanssa läpi prosessin, jonka aikana tehtävänne selkeytyy ja sen toteuttamiseen löytyy uusia, omalle ympäristölle parhaita tapoja. Urheiluvertauksen käsittein: haluamme tukea muutosta yksilöpelailijoiden joukkiosta joukkueeksi, jolla on yhteinen ymmärrys pelin tavoitteista ja osaamista niiden saavuttamiseksi.

Tiimivalmennus koostuu neljästä vuorokauden mittaisesta tapaamisesta valmentajien ja toisten tiimien kanssa, sekä tiimin omasta työskentelystä tapaamisten välillä. Yhden tapaamisen hinta on 50€/tiimi. Tämän lisäksi tiimi vastaa omista ruokailu- ja majoituskustannuksistaan.

Tapaamisten aiheet ja aikataulu

1. Meidän peli – 22.-23.1.2022
Mikä joukkue me olimmekaan? Mitä olemme tekemässä? Miten löydämme yhteisen vision? Miten jokaisen yksilölliset lahjat pääsevät täyteen käyttöön ja miten me pelaamme yhdessä hyvin?
Ensimmäisen tapaamisen tavoitteena on löytää toimivia tapoja käsitellä tiimin suuria kysymyksiä: näyn löytymistä ja yhdessä ajattelemisen ja työskentelyn taitoa.

2. Pukukoppipuhe – huhtikuu 2022
Mitä puhumme joukkueestamme tauolla tai pukukopissa? Millaisina näemme itsemme ja mahdollisuutemme menestykseen? Missä uskomme voittavamme, missä häviävämme?
Toisen tapaamisen keskiössä on tiimin identiteetti: keitä me olemme ja mistä meidät tunnistetaan? Tarkastelun kohteena ovat uskomukset ja väitteet tiimistä ja työstä: mikä on totta, mikä poislaitettavaa, mikä jalostettavaa?

3. Kopista kentälle – elokuu 2022
Joukkue on olemassa kisoja varten – päästäkseen tekemään ennätysaikoja tai maaleja, jotka lasketaan ja joilla voitetaan. Taitoja treenataan ja yhteishenkeä hiotaan, jotta todellisessa kisassa on mahdollista menestyä.
Kolmannella kerralla tarkastelussa on meidän osuuttamme Jumalan missiosta. Miten tiimi on mukana siinä, mitä Jumala on tekemässä? Mikä on tavoitteemme ja mistä tiedämme onnistuneemme siinä?

4. Tulevaisuuden tähdet – marraskuu 2022
Joukkueella on faneja, kannattajayhdistysaktiiveja ja junioritoimintaa – ihailijoita, lajin rakastajia ja lupauksia uusista pelaajista. Heillä kaikilla on mahdollisuus sitoutua toimintaan ja tulla osaksi joukkueen ympärille kasvavaa yhteisöä.
Neljännellä kerralla ytimessä ovat he, joita varten tiimi tekee työtä. Keitä varten toiminta on olemassa? Miten he pääsevät kohteista tekijöiksi? Miten kasvatamme heistä uusia tiimejä, jotka alkavat rakentaa omaa työtään?

Lisätietoa ja ilmoittautumiset

Nana Kivimäki ja Tommi Koivunen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.