Versovaellus'18

Kutsu Versovaellukselle 9.2.2018 (linkki tulostettavaan pdf-versioon)

iskan kuva kohti paratiisikurua web 600x400 

Tervehdys!

Kiinnostaisiko sinua lähteä kesäkuussa 2018 versovaellukselle Urho Kekkosen Kansallispuiston kauniisiin maisemiin mukavan porukan kanssa? Kyseessä on noin viikon kestävä vaellus läpi UK-puiston, jossa pääset tutustumaan kauniisiin maisemiin, mukaviin ihmisiin, vaeltamiseen ylipäätään sekä tietenkin omaan itseesi.

Vaellus soveltuu sekä ensikertalaisille, että eräjermuille. Tärkeimmät vaatimukset ovat lähinnä perustason fyysinen kunto, aito kiinnostus vaeltamisen suunnitteluun ja toteuttamiseen ryhmässä, sekä vähän sisua silloinkin, kun rinkka painaa ja hyttyset syövät.  Jotkin henkilökohtaiset varusteet ovat myös välttämättömiä (etenkin vedenpitävät vaelluskengät, rinkka, makuupussi, jolla nukut hyvin jopa viidessä pakkasasteessa, luotettava sadeasu.)

Tavoitteenamme on saada retkelle mukaan noin linja-autolastillinen innokasta retkeilyväkeä, ja vaelluksella kuljetaan oman vartion kanssa. Muitakin vartioita pääsee näkemään päivän mittaan, sillä yöpymispaikat ja iltaohjelmat ovat pääosin koko porukalle samat. Vaelluksen reitti on myös lähtökohtaisesti kaikille sama, mutta vartioilla on myös mahdollisuus muunnella reittiä omien mieltymyksiensä ja kokemustason mukaan.

Lukuja vaelluksesta:

-       Hinta-arvio n. 290€. Hintaan sisältyy matkat, vaelluksen ruuat, harjoitusvaellus, vaellukseen liittyvät suunnittelut, saunomiset ja ruokailu vaelluksen päätyttyä

-       Matkanteko tapahtuu 4-10 henkilön vaellusvartioissa, joita johtaa vartionjohtaja (väh. 18v) ja apujohtaja (väh. 15v). Vartiolaisen roolissa ikäraja on 13.

-       Retki tapahtuu 8.6.-17.6.2018 välisenä aikana, josta maasto-osuus sijoittuu aikavälille 9.6.-16.6.2018. Perusreitin päivämatkat ovat 10-17km mittaisia.

-       Harjoitusvaellus 5.-6.5. Hämeenlinnan Evolla.

-       valmistelut vaellusryhmissä pääosin huhtikuun (1.-30.4.) aikana

Ilmoittautuminen

-       Ennakkoilmoittautuminen, joka ei sido mihinkään 11.3. mennessä osoitteessa http://bit.ly/2gzMFLW  Vaellusorganisaatio tarjoaa pitsan paluumatkalla vain ennakkoilmoittautuneille.

-       Sitova ilmoittautuminen hinnan varmistuttua 25.3. mennessä, peruutusehdot: http://www.vapis.fi/versotapahtumien-peruutusehdot (lisäksi kesätyötakuu 15.5.2018 asti)

Tule mukaan!

Partioterveisin

Iska Knuuttila, Lahden Versot

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

050-9185 720