Voimaannu

Voimaannu2019

Lapsi- ja nuorisotyöntekijöille ja valtakunnallisten lapsi- ja nuorisotyömuotojen johtajille.

Ensimmäistä kertaa järjestettävien Voimaantumispäivien tarkoitus on pysähtyä, rauhoittua ja etsiä Jumalan kasvoja. Tahdomme luoda kiireettömän kahden vuorokauden aikaikkunan, jonka aikana voit rauhassa sekä itseksesi että ohjatusti kohdata Jumalaa.

Koska tarkoituksemme on mahdollistaa rauhoittuminen, tapahtumaan voi osallistua ainoastaan koko ajaksi. Et voi tulla ainoastaan osaksi aikaa. Tule paikalle lounaalle tiistaina klo 12 ja lähde torstain klo 12 lounaan jälkeen. Ohjelmassa tulee olemaan päivittäin joitain kellonaikoihin sidottuja yhteisiä rukous- ja ylistyshetkiä, raamatunlukuhetkiä ja keskusteluhetkiä. Yhteisten hetkien lisäksi päivää rytmittävät Kiponniemen ruuat. Hetkien väliset ajat saat etsiä Jumalaa ja yhteyttä itsellesi luontaisella tavalla joko yksin tai työtovereidesi kanssa.

Hinta: 45€ + matkat. (sen lisäksi, että tämä on naurettavan edullinen, sen tulisi olla osa työaikaasi, jolloin työnantaja maksaa kulusi)

Ohjeita:

  • Jätä työt kotiin. Älä ota mukaan läppäriä. Laita puhelimesi lentotilaan. Voit soittaa illalla perheellesi, mutta muuten tekniset vimpaimet pois.
  • Ota mukaasi paperinen Raamattu, kynä ja muistivihko/päiväkirja.
  • Ota mukaasi paras kirja jonka olet lukenut, ja siitä kirjoitettu lyhyt kirjoitettu teksti, jossa kerrot miksi ja miten juuri se kirja oli sinulle vaikuttava. Suositellaan toisillemme hyvää hengellistä luettavaa.
  • Vuodevaatteet, pyyhe, ym. mitä katsot tarvitsevasi.
  • Mitä haluatkaan tehdä (ulkoiluvarusteet, peli, kitara, käsityö…)

Ilmoittaudu Vapiksen voimaantumispäivään tästä