fyeWKND

fyeWNKD on SVN ryn valtakunnallisen leirityön kauan odotettu puuttuva palanen. Moni ihminen on pitkään kantanut unelmaa siitä, että Seuriksen käyneille nuorille olisi oma valtakunnallinen leiri, kuten JunnuDynis ennen Seurista.

Keväällä 2022 järjestetään historian ensimmäinen fyeWKND leiri yhteistyössä SVN ry:n ja Jyväskylän vapaaseurakunnan kanssa. Leirille ovat tervetulleita kaikki 2003-2006-syntyneet nuoret.

fye1
fye2

Mitä?

fyeWKND saattaa kuulostaa alkuun aikamoiselta sanahirviöltä, mutta se pitää sisällään kuitenkin paljon eri merkityksiä. Nimen etuosa fye on Jyväskylän vapaaseurakunnnan nuorisotyön nimi. Se on toisaalta slangimuotoinen sana englanninkielisestä sanasta fire, joka taas suomeksi tarkoittaa tulta. Nimessä fye on sisällä myös kolme sanaa joiden alkukirjaimet muodostaa fyen.
Nuo sanat ovat: faith, youth, ja eternity. Suomeksi siis usko, nuoret, ja ikuisuus. Näistä asioista on kyse myös fyeWKNDssä.
Sanan loppuosa taas viittaa sanaan weekend, mikä tarkoittaa suomeksi viikonloppua. Kirjaimilla WKND on myös omat merkityksensä. W= worship (suom.ylistys), K= knowledge(tieto), N= national(valtakunnallinen), ja D= discipling(opetuslapseuttava).
fyeWKND on siis viikonloppu jossa saadaan tulla yhteen ylistämään, oppimaan lisää Raamatusta, ja tutustumaan toisiin nuoriin ympäri Suomen.
Leiri tähtää siihen, että jokainen leirille tuleva nuori voisi kasvaa Jeesuksen opetuslapsena ja saisi lähteä syttyneenä viikonlopusta kotiin.
Leirillä tullaan pitämään hauskaa mm. erilaisten pelien ja aktiviteettien muodossa.

Missä?

Leirin järjestetään Jyväskylän vapaaseurakunnan tiloissa, Ahjossa. (Ahjokatu 16)

Milloin?

Vappuviikonloppuna 29.4.-1.5.2022

Leirin hinta on 79€ sisältäen leirin ohjelman, ruoan, majoituksen ja leiripaidan.

Ilmoittautuminen on auki 19.4. klo 24 asti.

Ilmoittaudu mukaan!

Muuta infoa leiristä

  • Leiri alkaa perjantaina klo 18 (saapuminen 16:30-18) ja päättyy lounaaseen sunnuntaina klo 13.
  • Järjestämme kuljetusta Jyväskylän matkakeskukselta leiripaikalle, eli jos tulet julkisilla kulkuvälineillä Jyväskylään, niin ilmoitathan itsesi ja saapumisaikasi jotta osaamme tulla noutamaan sinua oikeaan aikaan Jyväskylän matkakeskukselta.
  • Leirillä nukutaan lattiamajoituksessa, joten oma patja tai makuualusta mukaan, sekä tietenkin oma makuupussi, tai peitto ja tyyny.
  • Leirikirje lähetetään vielä sähköpostitse leirin osallistujille viikkoa ennen leiriä.

Lisätietoa saat leirinjohtajilta Tatu Koivukoskelta ja Satu Klemmiltä.

Tatu
0505571932
tatu(ät)svk.fi

Satu
0503557586
satu.klemm(ät)svk.fi