JunnuDynis

JunnuDynis järjestetään tänä kesänä Espoossa Valotalolla kesäloman ensimmäisellä viikolla! 2011-2008-syntyneet, tervetuloa parhaaseen kesän aloitukseen!

Leirin hinta on 145€.

Leirin ilmoittautuminen on päättynyt.

Leirin järjestävät Espoon Vapaaseurakunta ja Suomen vapaakirkon nuoret ry.

Mitä leirillä on ohjelmassa?

Tänä kesänä leiri kantaa nimeä IRL. Lyhenne tulee sanoista In Real Life – tosielämässä. Leirillä haluamme puhua siitä, mitä Jeesus ja häneen uskominen tarkoittaa meidän jokapäiväisessä elämässämme. Aamun ja illan ohjelmissa kuulemme innostavaa opetusta aiheesta, ja ryhmähetkissä jokainen pääsee juttelemisen ja tekemisen kautta syventymään lisää kuultuun. Kanava-aikana pääset sinua innostavaan tekemiseen mukaan. joko harjoittelemaan jotakin aivan uutta tai syventymään jo tuttuun harrastukseen.

Kokonaisten leiripäivien ohjelmarunko alla. Aloitus- ja lopetuspäivinäkin ohjelma noudattelee samaa rakennetta. 

08:00 Herätys
08:30 Aamupala
09:30 Aamuohjelma
11:30 Lounas
13:00 Ryhmähetki
14:00 Kanavat
16:30 Päivällinen
18:30 Iltaohjelma
20:00 Iltapala
22:00 Hiljaisuus

Yleisinfo

Leirin ilmoittautuminen alkaa 26.4.2022 klo 18:00 ja päättyy, kun leiripaikat ovat täyttyneet.

Leirin hinta on 145€ ja se maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautuminen on voimassa vasta, kun maksu on suoritettu.

Jos tarvitset osamaksusopimuksen tai taloudellista tukea leirimaksuun, soita leirinjohtaja Terhi Pernaalle. Tällä hetkellä meillä on mahdollisuus tarjota muutama leiriläispaikka perheen taloustilanteeseen sopivalla hinnalla. Jos haluat mahdollistaa halvemman leirin vähävaraiselle perheelle, lahjoita täällä.

Peruutetuista osallistumisista leirimaksu palautetaan 5€ toimistomaksulla vähennettynä, jos peruuttaminen tehdään viimeistään 30.5.2022. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista palautamme osallistumismaksun vain akuutin sairastapauksen estäessä osallistumisen.

Leirlläiset saavat esittää toiveita ryhmä- ja kanavakavereista. Pyrimme toteuttamaan vähintään yhden kaveritoiveen jokaisen kohdalla. 

Leirille saavutaan maanantaina 15:00-15:30 välisenä aikana, ja leiri päättyy perjantaina klo 15:00. Leiripaikkana toimii Valotalo (Matinkartanontie 13)

Leiriläisille ei järjestetä autokyyditystä rautatie- tai bussiasemilta leiripaikalle. Järjestämme aikuisen saattajan metromatkalle Helsingin päärautatieasemalta leiripaikalle ja takaisin niille varkeille, joiden saattajan tarpeesta on kerrottu hyvissä ajoin ennen leiriä.

Leirin johtajina toimivat Espoon Vapaaseurakunnan nuorisotyöntekijä Terhi Pernaa (terhi.pernaa(ät)espoonvapaaseurakunta.fi, 044 0508585) ja Emma Hietamäki.

Ilmoittautumiseen liittyvissä teknisissä haasteissa apua saa myös nuorisosihteeri Nana Kivimäeltä (040 7644 466). 

jd1
jd2

JunnuDynikset ovat 11-14 -vuotiaille tarkoitettuja valtakunnallisia leirejä, jotka järjestetään juhannuksen tienoilla sekä joululoman aikaan. Leiripäivät koostuvat koko leirin yhteisistä tilaisuuksista, joissa voidaan sekä pitää hauskaa yhdessä että oppia enemmän Jumalasta, ryhmähetkistä, joissa tutun kaveripiirin kanssa pohdiskellaan syvemmin elämää, sekä kanavista, joissa luovuus ja tarve ilmaista itseään pääsevät valloilleen.

Näkynämme on  olla nostamassa uutta, Jumalaa rakastavaa sukupolvea. Tahdomme junnujen oppivan tuntemaan Jumalan ja Hänen voimansa. Raamatun opettaminen ja siitä keskusteleminen junnuille merkityksellisellä kielellä sekä Pyhän Hengen läsnäolon kokeminen ovat kulmakiviä Jumalan tuntemisessa. Näitä tahdomme leirillä opetella.

Tahdomme nähdä junnujen kasvavan opetuslapsina, ihmisinä, joiden usko elää vahvasti myös leirien ulkopuolisessa arjessa. Raamatun lukeminen, Jumalalle puhuminen ja Hänen äänensä kuuleminen ovat luonnollinen osa jokaisen uskovan elämää, ikään katsomatta. Junnut voivat ja saavat olla opetuslapsia jo nyt, juuri oman ikäisinään.

Haluamme auttaa junnuja palvelemaan omalla paikallaan Jumalan valtakunnassa. Yksinkertaisimmillaan tämä tarkoittaa vapauden antamista; lupaa, opastusta ja kannustusta toisten ihmisten palvelemiseen omilla lahjoillaan. Palveleminenkaan ei ole iästä kiinni – jokaisella on mahdollisuus auttaa toista lähemmäs Jumalaa.

Tämän kaiken keskellä tahdomme ohjata junnuja kunnioittamaan itseään ja toisia. ”Jokainen on Jumalalle arvokas” ei ole vain kaunis ajatus, vaan totuus, joka ohjaa sanoja ja tekoja.

Ryhmänohjaajahaku

JunnuDynikselle tarvitaan iso joukko ryhmänjohtajia eli isosia. Isoseksi voi hakea, jos omasta leiri-iästä on kulunut kaksi vuotta, eli tänä vuonna nuorimmat ryhmikset ovat 2006 syntyneitä. Haku on avoinna parhaillaan. Jokaisen valitun isosen on osallistuttava isoskoulutukseen, joka järjestetään toukokuussa.

Ryhmishaku on auki täällä